Gastro Restorani i konobe Vrsar

Najbolji Vrsar restorani – upoznajte top 10 najpopularnijih restorana u Vrsaru (Istra)

Koji su najbolji i najpopularniji Vrsar restorani? Gdje se nalaze top restorani u Vrsaru i kakvu ponudu hrane nude? Kako se kreću cijene u Vrsar restoranima i koje sve istarske gastro delicije može kušati u Vrsaru?

Vrsar je vrlo popularna istarska turistička destinacija koju svake godine posjećuju mnogobrojni strani i domaći turisti. Vrsar ima mnoštvo atraktivnih prirodnih i kulturnih znamenitosti, predivnih plaža i čistog mora, sportskih centara i rekreacijskih staza – ali i odlične gastro ponude.

Vrsar restorani turistima omogućuju ulazak u jedinstvenu gastro avanturu istarskog kraja – prožetu odličnim okusima morskih plodova i odličnih vina. Restorani u Vrsaru donose veliku raznolikost ponude jela i pića te se gosti mogu u potpunosti opustiti uživajući u zavodljivim okusima i mirisima baš po njihovom guštu.

Planirate li skorašnji posjet predivnom Vrsaru – svakako svratite u jedan od Vrsar restorana koje vam donosimo u nastavku. Nabrojati ćemo 10 najboljih i najpopularnijih restorana u Vrsaru te vam ukratko predstaviti ponudu koju nude. Vjerujemo da ćete uživati u svakom zalogaju i gutljaju te da će vas istarska gastro ponuda oduševiti. Evo koji su top Vrsar restorani:

Juha Najbolji Vrsar restorani - upoznajte top 10 najpopularnijih restorana u Vrsaru (Istra)
Vrsar restorani (Photo: Pixabay.com)

Restoran Trošt Vrsar – vrhunska ponuda istarskih specijaliteta u Vrsaru

Restoran Trošt Vrsar sasvim sigurno je jedan od najpoznatijih, najboljih i najpopularnijih restorana u Vrsaru. Trošt svojim gostima nudi obilje kvalitetnih ribljih i mesnih specijaliteta, a posebno su popularna jela ispod peke. Restoran Trošt donosi spoj tradicionalnih jela i modernog gastro pristupa – a jela koja serviraju gostima oduševiti će vas izgledom, mirisom i okusom.

Popularni Restoran Trošt u Vrsaru donosi atraktivan ambijent u kojem ćete se sasvim sigurno osjećati ugodno i veselo. Unutarnji kapaciteta restorana Trošt iznosi 150 mjesta, dok vani može boraviti još dodatnih 200 ljudi. Restoran ima vlastito parkiralište, podržava plaćanje karticama – a radno vrijeme kreće se uglavnom između 10.00 do 24.00 sata.

Konoba Kod Luce – popularna konoba za uživanje u tradicionalnim istarskim delicijama

Konoba Kod Luce također se nalazi vrlo visoko na ljestvici najpopularnijih restorana u Vrsaru. Popularna vrsarska konoba donosi spoj tradicije, modernog pristupa i odlične atmosfere. Sve zajedno čini jednu itekako ugodnu, veselu i izuzetno ukusnu kulinarsku avanturu. Želite li uživati u odličnim istarskim delicijama spremljenim na moderan i vizualno atraktivan način – Konoba Kod Luce Vrsar je odličan odabir.

Konoba donosi mnoštvo zanimljivih jela, a posebno su popularni plodovi mora i ribe. Uz atraktivan i moderno uređeni ambijent i vrhunsko osoblje, Konoba Kod Luce očarati će vam u svakom pogledu. Konoba ima vlastito parkiralište, a ukupni kapacitet iznosi do 80 gostiju. Konoba Kod Luce uglavnom radi od 07.00 do 24.00 sata, a gosti mogu plaćati raznim bankovnim karticama.

Vrsar restorani - upoznajte top 10 najpopularnijih restorana u Vrsaru (Istra)
Najbolji Vrsar restorani (Photo: Pixabay.com)

Restoran Fjord Vrsar – uživajte u vrhunskih plodovima mora Limskog zaljeva

Restoran Fjrod je vrlo popularan vrsarski restoran koji se smjestio daleko od središta Vrsara – u predivnom Limskom kanalu. Fjord je vrlo popularan jer donosi odlična i ukusna jela koja nastaju od vrhunskih plodova mora i riba koje rastu u uzgajalištima u Limskome kanalu. Restoran Fjord čest je odabir ljubitelja gastronomije, posebice onih koji se odluče za brodski izlet po Limskome kanalu.

Popularan restoran Fjord smješten je u idiličnom krajoliku Limskog kanala, a nudi 120 mjesta u unutrašnjosti restorana te isto tako 120 mjesta na vanjskoj terasi. Ukusna jela restorana Fjord bazirana su na finim plodovima mora iz Limskog kanala, koje vrijedne ruke odličnih kuhara pretvaraju u predivna i ukusna jela. Želite li kušati najbolje što nudi Limski kanal – svakako svratite u Restoran Fjord u Limskome kanalu. Radno vrijeme je uglavnom od 11.00 do 22.00 sati.

Restoran Dvi palme Vrsar – zanimljiv obiteljski restoran s ponudom tradicionalnih jela i pizza

Restoran Dvi palme Vrsar mnogim je stranim i domaćim gostima jedno od omiljenih mjesta u potrazi za gastronomskim užitkom. Simpatičan obiteljski restoran u svojoj ponudi nudi razna ukusna jela, a poseban naglasak stavljen je na tradiciju vrsarskog kraja. Tako ćete u ponudi Restorana Dvi palme pronaći vrhunska morska jela, među kojima svakako valja istaknuti ukusna jela od hobotnice i jadranske tune.

Popularan Restoran Dvi palme Vrsar smjestio se vrlo blizu mora te ćete osim u odličnim jelima uživati i u ambijentu obiteljskog restorana. Radno vrijeme restorana uglavnom je od 12.00 do 23.00 sata, a restoran utorkom ne radi (provjerite informaciju prije rezervacije). Kapacitet restorana u unutrašnjosti je 50 gostiju, dok se na vanjskoj terasi može smjestiti do 40 gostiju.

Konoba Gradina – odličan gastro užitak u unutrašnjosti Istre

Konoba Gradina ne nalazi se u samom Vrsaru, već je smještena malo u unutrašnjosti Istre na putu od Vrsara prema Limskom zaljevu. Iako bez pogleda na more, ova je konoba izuzetno popularna među mnogobrojnim domaćim i stranim gostima. Zanimljivo, Konoba Gradina na raznim je web servisima ocijenjena je kao jedna od najpopularnijih konoba u Vrsaru.

Popularna Konoba Gradina donosi odličan spoj tradicionalne istarske kuhinje i zanimljivog ambijenta. Ukusna morska i mesna jela sasvim sigurno će vas oduševiti, a poseban užitak dati će vam kvalitetne školjke pripremljene po tradicionalnoj recepturi. Želite li na trenutak pobjeći iz središta Vrsara kako biste uživali u odličnim gastro delicijama – Konoba Gradina definitivno je odličan izbor. Konoba ima vlastiti parking, a radno vrijeme uglavnom se kreće od 12.00 do 23.00 sata.

Najbolji Vrsar restorani - upoznajte top 10 najpopularnijih restorana u Vrsaru (Istra)
Top Vrsar restorani (Photo: Pixabay.com)

Konoba Petra Vrsar – ukusna morska hrana očaravajućeg izgleda

Konoba Petra Vrsar također je restoran koji se ne nalazi u samome centru Vrsara, a vrlo je visoko ocijenjen od strane mnogobrojnih gostiju. Konoba Petra udaljena je nekoliko minuta od centra Vrsara i u svojoj ponudi nudi mnoštvo raznolikih jela odličnog okusa i zavodljivog izgleda. Kreacije hrane koje nastaju pod vrijednim rukama kulinarskih majstora zavesti će vas i prije nego što kušate ukusna morska jela.

Popularna Konoba Petra posebnu pažnju posvećuje kvaliteti i vizualnom dojmu hrane. Jela su vizualno vrlo kreativna, a bazirana su na vrhunskim morskim plodovima i ribama ovdašnjeg kraja. Konoba Petra u ponudi ima i jela za vegetarijance, ako i jela bez glutena. Konoba ima dvokratno radno vrijeme te uglavnom radi od 11.00 do 14.00 sati i od 17.00 do 23.00 sati.

Restoran Al Mare Vrsar – uživajte u ukusnim delicijama i pizzama na terasi blizu mora

Restoran Al Mare Vrsar nalazi se svega nekoliko metara od mora i u večernjim satima pružiti će vam romantičnu atmosferu zalaska sunca i zavodljivih okusa hrane. Zanimljiva terasa s pogledom na more i brodice u kombinaciji s pristupačnim konobarima – omogućiti će vam da se osjećate veselo i sretno na odmoru u Vrsaru. Gastro ponuda restorana Al Mare je poprilično raznovrsna pa tako možete uživati u odličnim morskim plodovima, ribama, klasičnim mesnim jelima, ali i ukusnim pizzama.

Plodovi mora i školjke čest su odabir mnogih gostiju koji posjećuju ovaj zanimljiv restoran u Vrsaru. Posebno su atraktivne plate koje donose raznovrsne kombinacije zavodljivih okusa, a u kojima mogu uživati svi članovi vaše obitelji. Želite li atraktivan i ukusan ručak ili večeru blizu mora u Vrsaru – svakako vam savjetujemo posjet Restoranu Al Mare Vrsar.

Restoran L’angolo Vrsar – predivan ambijent i odlična hrana za sve generacije

Restoran L’angolo Vrsar je po mišljenju mnogih jedan od ambijentalno najljepših restorana u području Vrsara. Predivan i moderan ambijent ukrašen zanimljivim lampama i atraktivna vanjska terasa s pogledom na more i brodice – definitivno su odličan temelj za savršen gastro užitak. No, gastro uživanje ne staje samo na ambijentu nego se nastavlja s odličnim okusima i mirisima hrane koja i vizualno oduševljava goste.

Iako je temelj Restorana L’angolo mediteranska hrana, činjenica jest da u ovome restoranu možete pronaći raznovrsna jela po svačijem guštu. Od ukusnih morskih specijaliteta, preko vrhunskih talijanskih jela i klasičnih mesnih delicija pa sve do ukusnih pizza. Ukusna hrana predivno je dekorirana i sigurni smo kako ćete uživati u svakom zalogaju. Želite li uživati u predivnom restoranu s pogledom na more, dok jedete vašu omiljenu ukusnu hranu – vrijeme je za posjet Restoranu L’angolo Vrsar.

Restoran Riva Vrsar – odlična morska hrana s pogledom na more Vrsara

Restoran Riva Vrsar smjestio se na samoj obali Vrsara i pruža vam predivan pogled na more, brodice i vrsarski arhipelag. Posebno su atraktivni zalasci sunca u večernjim satima kada uz ukusnu hranu možete uživati u romantici sunčevih zraka koje se polako sakrivaju iza mora. Restoran Riva Vrsar donosi raznovrsnu ponudu hrane, a fokus je svakako na mediteranskoj morskoj hrani kojom dominiraju ribe i školjke.

Popularan Restoran Riva uz atraktivan ambijent i kvalitetno osoblje, donosi vrlo zanimljive dekorativne kreacije koje će vas osvojiti na prvu. I prije nego što kušate odlična mesna ili riblja jela biti ćete oduševljeni izgledom i mirisom hrane. Dakako, nakon kušanja odlično pripremljenih riba, školjki i ostalih mesnih specijaliteta – vaše oduševljenje biti će potpuno. Tražite li restoran u Vrsaru uz samu obalu – Restoran Riva Vrsar odličan je izbor za vas.

Restoran La Rosa Vrsar – bogata ponuda talijanskih i mediteranskih jela u Vrsaru

Restoran La Rosa Vrsar smjestio se na dvije lokacije, a posebno je atraktivna lokacija smještena tik uz more gdje osim u hrani možete uživati i u zvukovima mora i valova. Baš kao i ostali Vrsar restorani, Restoran La Rosa donosi bogatu ponudu mediteranskih jela s naglaskom na istarske i talijanske specijalitete. U Restoranu La Rosa Vrsar tako možete kušati odlične morske plodove, razne vrste riba, jela s roštilja, razne mesne delicije, ali i ukusne pizze.

Ambijent Restorana La Rosa atraktivno je uređen te smo sigurni kako ćete maksimalno uživati u pogledu na predivno more i brodice koje se ljuljaju na valovima. Kombinacija odlične hrane, kvalitetnih konobara i kuhara te atraktivne lokacije – odlična je pozivnica da posjetite Restoran La Rosa Vrsar. Restoran je uglavnom otvoren od 10.00 do 23.00 sata.

Najbolji Vrsar restorani - upoznajte top 10 najpopularnijih restorana u Vrsaru u Istri
Najbolji restorani u Vrsaru (Photo: Pixabay.com)

Najpopularniji Vrsar restorani – koji restoran odabrati?

Vrsar je predivno istarsko mjesto koje je svake godine domaćin mnogobrojnim domaćim i stranim turistima. Zahvaljujući velikom broju gostiju, Vrsar restorani uglavnom donose i vrlo bogatu ponudu ukusnih jela. Menijem uglavnom dominiraju mediteranska jela, a poseban naglasak stavljen je na morske plodove, ribu i školjke.

Cijene u restoranima uglavnom se kreću od 50-ak kuna za neka jednostavnija jela pa sve do više stotina kuna za neka specifična i kvalitetna jela. Dakako, cijena hrane varira od restorana do restorana, no sve detalje uglavnom možete saznati na menu karti ispred samog restorana.

Iznad u tekstu naveli smo vam 10 popularnih restorana u Vrsaru, kako bismo vam olakšali odabir idealnog restorana za vas. Dakako, restorana u Vrsaru ima puno i na vama je da pronađete onaj restoran koji vam najviše odgovara ponudom, okusima i cijenom. Vrsar restorani se iz godine u godinu pokazuju kao odlična gastro riznica za sve ljubitelje ukusne morske hrane.

Svakako pogledajte

Limski kanal izlet brodom iz Vrsara – doživite čaroban Limski kanal uz brodski izlet

admin

Najbolje Vrsar plaže – top 7 najpopularnijih plaža u Vrsaru

admin

Restoran Torkolo Rovinj – najbolja ponuda – uživajte u okusima Rovinja i Istre

admin
Please enter an Access Token