Događanja Glazbena događanja i koncerti Umag

Sea Star Festival Umag – 7 super razloga zašto posjetiti Sea Star glazbeni festival

Zašto je Sea Star Festival u Umagu jedno od najpopularnijih glazbenih događanja u ovome dijelu Europe? Kada se održava Sea Star festival Umag? Koje vas sve atrakcije očekuju na festivalu i koliko košta cijena ulaznica za festival?

Sea Star Festival u Umagu jedan je od najpopularnijih i najzanimljivijih glazbenih festivala u Istri i Hrvatskoj. Popularan Sea Star Umag svake godine okuplja tisuće zaljubljenika u vrhunsku glazbu i zabavu. Festival se održava na predivnoj lokaciji koja spaja atraktivno more, zanimljivu prirodu, kampove i dakako vrhunsku glazbu te hranu.

Razmišljate li ove godine o dolasku na Sea Star festival u Umag – svakako pročitajte nastavak članka. U nastavku vam donosimo top 7 razloga zašto je Sea Star festival odličan izbor za sve željne vrhunske glazbe, zabave i uživanja u moru. Evo zašto posjetiti ovaj popularni glazbeni festival u Umagu:

Party u Umagu Istra Istria
Uživanje na Sea Star Festivalu (Photo: Pixabay.com)

Mnoštvo vrhunske zabave i odličnih druženja

Sea Star festival već je godinama jedan od najpopularnijih glazbenih festivala u Istri i Hrvatskoj. Festival je nominiran i za najbolji europski festival srednje veličine – što samo potvrđuje kvalitetu cjelokupnog događanja. Glazbeni festival u Umagu svake godine okuplja tisuće i tisuće zaljubljenika u odličnu glazbu, fantastičnu zabavu i zanimljiva druženja.

Umaški glazbeni festival odlična je prilika za upoznavanje mnoštva novih zanimljivih ljudi i druženje s vama dragim prijateljima. Dakako, sve to uz obilje vrhunske glazbe i top izvođača iz čitavog svijeta. Organizatori Sea Star festivala trude se svake godine okupiti renomirana glazbena imena – zbog kojih se u Umag slijevaju mnogobrojni obožavatelji iz čitave Europe.

Tražite li mjesto za fantastično druženje, uz vrhunsku glazbu i obilje prekrasne prirode – Sea Star festival je odličan izbor. Sigurni smo kako će vas duga noćna partijanja beskrajno zabaviti, dok ćete u popodnevnim satima upoznavati čari Umaga i družiti se sa zanimljivim ljudima.

Umag kao top lokacija za glazbeni Sea Star Festival

Umag je već dugi niz godina jedna od top 10 najpopularnijih turističkih destinacija u Istri. Predivan istarski grad smješten na samome sjeveru Istre ima odličnu prometnu povezanost s raznim gradovima i državama Europe. Umag se nalazi svega nekoliko kilometara od Slovenije te nekoliko desetaka kilometara od Italije. Samim time, u Umag se vrlo brzo stiže iz raznih krajeva Europe.

Prekrasan Umag u ljetnim je mjesecima prepun turista koji dolaze upoznati čari jednog od najatraktivnijih gradova Hrvatske. Predivno čisto more, razigrana obala i vrhunska gastro ponude – samo su dio razloga zbog kojih mnogobrojni turisti uživaju u Umagu. Dakako, na sve to valja nadodati i odlična događanja koja se tijekom čitave sezone odvijaju u Umagu.

Sea Star Festival održava se u prekrasnoj laguni Stella Maris koja će vas očarati već na prvi pogled. Predivno kristalno plavo more omogućuje vam uživanje u čarima Mediterana gdje god se okrenete. Savršena je to lokacija za upoznavanje čarobne ponude Umaga – i uživanje u odličnim partijima u sklopu festivala.

Koncert u Umagu
Zabava i partijanje u Umagu (Photo: Pixabay.com)

Otvaranje sezone kupanja uz Sea Star Festival u Umagu

Sea Star Festival odlična je prilika za otvaranje sezone kupanja na moru. Naime, u vrijeme održavanja festivala more u Umagu je već dovoljno toplo kako bi se oni najhrabriji okupali u moru. Dakako, temperature mora još uvijek nisu na razini na kojoj će biti srpnju i kolovozu, no more je u vrijeme održavanja festivala relativno ugodno za kupanje.

Valja spomenuti kako je Umag predivna lokacija za ljubitelje uživanja u morskim aktivnostima, s obzirom da nudi razne vrste sadržaja. Kristalno čisto modro more sljubljuje se s predivnom razigranom obalom i čini savršenu oazu mira za ljubitelje sunčanja i kupanja. Kvalitetno opremljene plaže i obilje dodatnog sadržaja u blizini top plaža – dodatni su okidač za kupanje u Umagu.

Uz sve navedeno, bila bi prava šteta propustiti otvaranje sezone kupanja u Umagu – u vrijeme Sea Star festivala. Ako ste hrabri ponesite sa sobom na festival odjeću za kupanje, a ako ste manje hrabri onda barem okupajte noge u moru. Sigurni smo kako morskom plavetnilu nećete moći odoljeti i kako ćete poželjeti zakoračiti u prekrasno more koje okružuje predivan Umag.

Prekrasan Umag zalazak sunca
Prekrasan Umag (Photo: Pixabay.com)

Fantastični glazbeni nastupi renomiranih glazbenika i performera

Sea Star Festival u Umagu je prije svega odlično glazbeno događanja pa cjelokupne aktivnosti trebate promatrati kroz glazbu. U proteklom su periodu na ovom umaškom festivalu nastupala mnogobrojna poznata imena domaće i svjetske glazbe, a ništa manje značajno neće biti ni ove godine. Dapače, organizatori su se potrudili okupiti još atraktivnija imena – pa vas na festivalu očekuje odlična glazbena poslastica.

Glazbena događanja na Sea Star festivalu održavaju se na nekoliko pozornica. Dakako, najpopularniji izvođači svoje će mjesto dobiti na glavnoj pozornici – koja oduvijek okuplja tisuće fanova iz čitave Europe. Kroz mnogobrojne glazbene nastupe možete uživati u raznim stilovima glazbe – koja u potpunosti odgovara vašim željama.

Glazbeni nastupi na Sea Star festivalu održavaju se u večernjim satima i traju sve do jutarnjih termina – kada partijaneri odlaze na spavanje. Glazbena ludnica nadopunjena je odličnom ponudom raznih koktela i pića, a cjelokupnu atmosferu upotpunjuje odlična energija izvan samih pozornica.

Povoljne cijene smještaja za maksimalno uživanje

Odlučite li se za posjet Sea Star Festivalu, možete računati na relativno povoljne cijene smještaja tijekom festivalskih dana. Naime, organizatori su u suradnji s raznim smještajnim ponuditeljima osigurali povoljnije uvjete najma – kako bi partijaneri mogli maksimalno uživati u nastupima uz pozornicu.

Posebno je atraktivan smještaj u kampu Stella Maris koji se nalazi vrlo blizu mora te svega nekoliko desetaka metara od pozornica. Unutar kampa za svega oko 10 eura možete postaviti šator i uživati u druženju s vama dragim osobama. Dakako, u kampu ćete tijekom održavanja festivala upoznati mnoge vaše šatorske sustanare – i tako će vam festival biti još zabavniji i zanimljiviji.

Uz smještaj u kampu, organizatori vam nude i mnoge druge povoljne opcije. Za malo više od 10 eura možete boraviti obližnjim apartmanima, hotelima, ali i mobilnim kućicama. Na vama je da odaberete koji tip smještaja vam najviše odgovara. No, svakako požurite jer top smještaj vrlo brzo bude razgrabljen.

Sea Star Festival Umag - 7 super razloga zašto posjetiti Sea Star glazbeni festival
Snimanje koncerta u Umagu (Photo: Pixabay.com)

Cijene ulaznica za Sea Star Festival u Umagu

Cijene ulaznica za Sea Star Festival variraju ovisno o paketu događanja koji vas zanima. Konkretno, osnovna podjela ulaznica festivala je na klasične i VIP Gold ulaznice. Cijena Festivalske ulaznice varira ovisno o terminu godine kada je kupljena, a što je prije kupljena cijena je manja. U pravilu, puna cijena Festivalske ulaznice (za dva dana) kreće se oko 50 eura.

Moguće je kupiti i Jednodnevnu ulaznicu za Sea Star festival, a njezina cijena iznosi oko 30 eura. U slučaju da ulaznicu kupite nekoliko tjedana prije možete uštedjeti i preko 30% na cijeni jednodnevne ulaznice. Jednodnevna VIP Gold ulaznica ima cijenu oko 60 eura, dok puna cijena VIP ulaznice (za dva dana) iznosi oko 100 eura po osobi.

Valja spomenuti kako je moguće kupiti i ulaznice Turistički paket koje uključuju pristup događanjima i smještaj u kampu. Cijena takvih ulaznica u pretprodaji iznosi oko 55 eura, a broj ulaznica je ograničen (s obzirom na kapacitet kampa). Sve cijene ulaznica možete provjeriti na službenoj web stranici Sea Star Festivala.

Sea Star Festival Umag - zašto posjetiti Sea Star glazbeni festival
Koncerti u Umagu (Photo: Pixabay.com)

Sea Star Festival 2022 – uživajte u moru zabave i partijanja u Umagu

Sea Star Festival 2022 održati će se 27. i 28. svibnja u Umagu. Dvodnevni festival okupiti će mnoštvo vrhunskih glazbenih imena, među kojima vrijedi istaknuti: Amelie Lens, Iggy Azalea, Meduza, Umek, Konstrakta, Dubioza Kolektiv, Senidah, Farrago, Brina Knauss, Vojko V, Kuku$, Mimi Mercedez, itd. Dakako, festival će ugostiti i mnoga druga odlična glazbena imena – a čitav popis možete pronaći na službenoj web stranici festivala.

Uz dva dana atraktivnih glazbenih događanja, mnoštva partija i zabave, 29. svibnja održati će se i closing party. Tako će ljubitelji glazbe, zabave i druženja moći uživati u mnoštvu zanimljivih nastupa tijekom dva i pol dana festivala. Festival se održava u prekrasnoj Stella Maris laguni, u kojoj možete uživati u sunčanju, kupanju, ispijanju koktela, itd.

Želite li uživati u odličnom glazbenom festivalu prepunom mnogobrojnih domaćih i stranih glazbenih zvijezda – Sea Star Festival u Umagu odličan je izbor. Požurite s kupnjom ulaznica i rezervacijom smještaja jer tisuće fanova već su uzele svoje ulaznice za festival. Želimo vam puno zabave i uživanja u odličnoj glazbi – u prekrasnom Umagu.

Svakako pogledajte

Wine day Istra – uživajte u vrhunskim vinima i delicijama na Wine Day Istra

admin

Top Pula događanja – pronađite najbolja Pula događanja i zabavite se u Puli

admin

Trka na prstenac Barban: 11 super razloga zašto posjetiti Trku na prstenac

admin
Please enter an Access Token