Funtana Gastro Restorani i konobe

Top restorani Funtana – upoznajte 15 najboljih Funtana restorana i konoba

Koji su najpopularniji i najbolji restorani u Funtani? Kakvu ponudu jela i pića nude restorani Funtana? Zašto Funtana restorani i konobe redovito oduševljavaju goste i kako se kreću cijene u restoranima u Funtani?

Funtana je predivno turističko odredište u Istri, koje se može pohvaliti mnogobrojnim zanimljivostima. Predivna Funtana vrlo je popularna među domaćim i stranim turistima pa je redovito među top 15 destinacija u Istri. Osim predivnog mora, atraktivnih događanja, kvalitetnog smještaja i prirodnih ljepota – Funtana donosi i kvalitetnu gastro ponudu.

Tražite li kvalitetan restoran ili konobu u Funtani – na pravome ste mjestu. Ispod vam donosimo listu od čak 15 najpopularnijih i najboljih Funtana restorana. Atraktivna ponuda tradicionalnih, domaćih i stranih jela te odlična atmosfera uz kvalitetna vina i pića – razlog su zašto trebate posjetiti neki od restorana s liste ispod. Ovo su top restorani Funtana:

Morska jela Top restorani Funtana - isprobajte 15 najboljih Funtana restorana i konoba
Riba u restoranu u Funtani (Photo: Pixabay.com)

Restoran More Funtana – odlična ponuda hrane u prekrasnom ambijentu

Restoran More Funtana jedan je od najpopularnijih restorana u Funtani. Predivan restoran donosi bogatu ponudu jela koja je u velikoj mjeri posvećena morskim delicijama – popularnim za ovdašnji kraj. Iako se ne nalazi na samoj obali, sigurni smo kako ćete uživati u predivnom ambijentu restorana. Sa 70 mjesta u unutrašnjosti protkanoj raznim tradicionalnim dekoracijama i s 40 mjesta na prekrasnoj terasi – restoran More Funtana je odličan izbor.

Ponuda restorana More bazirana je na morskim jelima kojima dominiraju razne vrste riba, jastozi, ali i mnogobrojni morski plodovi. Iz menija svakako vrijedi istaknuti rezance s jastogom, ribu iz pećnice ili popularni rižoto. Cijena jela kreće se od 60 kuna za odrezak ili lignje pa sve do nekoliko stotina kuna – koliko ćete platiti jedinstvene delicije od raznih vrsta riba.

Restoran More je na digitalnim platformama ocijenjen vrlo visokom ocjenom, što samo potvrđuje kako je jedan od najpopularnijih restorana u Funtani. Radno vrijeme restorana More je uglavnom od 12.00 do 24.00 sata.

Restoran Riva Funtana – zavodljivi okusi u blizini mora

Restoran Riva Funtana smjestio se vrlo blizu same morske obale te možete guštati u hrani slušajući opojne zvukove mora i brodica. Popularni Restoran Riva donosi vrlo opušten i ležeran ambijent te atmosferu u kojoj ćete se osjećati maksimalno opušteno i veselo.

U restoranu Riva Funtana možete kušati razne vrste tradicionalnih, domaćih i stranih jela. Menijem dominiraju riblja jela, što nimalo ne treba čuditi s obzirom na to da je Funtana ribarsko mjesto. Dakako, u ponudi su i mnogobrojna standardna jela poput odrezaka, ćevapčića, raznih tjestenina, itd. Za porciju ćevapčića ćete izdvojiti oko 60 kuna, za riblju platu oko 120 kuna, dok će vas desert koštati oko 30 kuna.

Restoran Riva Funtana svojom opuštenom atmosferom i zamamnim okusima očarava mnogobrojne goste pa je na internetu ocijenjen vrlo visokim ocjenama. Restoran donosi prostranu terasu i unutrašnjost, a radno vrijeme restorana je uglavnom od 10.00 do 18.00 sati (nedjeljom ne radi).

Funtana - isprobajte 15 najboljih Funtana restorana i konoba
Top Funtana restorani (Photo: Pixabay.com)

Restoran Zeleni Park Funtana – uživajte u ukusnoj istarskoj hrani u Funtani

Restoran Zeleni Park Funtana popularno je gastro odredište mnogobrojnih domaćih i stranih turista. Popularni restoran na internetu je ocijenjen vrlo visokim ocjenama, što je dokaz kako se radi o restoranu s kvalitetnom ponudom hrane i ugodne atmosfere. Restoran se nalazi u unutrašnjosti Funtane i donosi popriličnu bogatu ponudu hrane – s naglaskom na istarske delicije.

U Restoranu Zeleni Park možete kušati mnogobrojne riblje, mesne i vegetarijanske specijalitete. Poseban fokus restorana je na tradicionalnoj istarskoj kuhinji kojom dominiraju razne vrste riba i plodovi mora. U restoranu će uživati i ljubitelji pizza – s obzirom na to da Zeleni Park nudi mnoštvo raznovrsnih okusa pizza. Cijena pizza kreće se od 50 kuna na više, dok ćete za istarsku platu trebati izdvojiti oko 80 kuna, a za riblje specijalitete od 90 kuna na više.

Restoran Zeleni Park Funtana donosi relativno jednostavan ambijent kojim dominiraju bijela i crna boja, a atmosferu će začiniti odlični okusi i vesela atmosfera. Radno vrijeme restorana uglavnom je dvokratno te restoran radi od 12.00 do 14.00 sati te od 17.00 do 23.00 sata. Izvan ljetne sezone Restoran Zeleni Park Funtana uglavnom ne radi.

Gostiona Delfin Funtana – hrvatski i talijanski specijaliteti u unutrašnjosti Funtane

Gostiona Delfin Funtana vrlo je popularan restoran u unutrašnjosti Funtane, kojeg obožavaju ljubitelji hrvatskih i talijanskih specijaliteta. Delfin donosi obilatu ponudu tradicionalne i moderne hrane, koja će vas očarati zavodljivim mirisima i okusima.

U ponudi restorana Delfin Funtana možete kušati mnogobrojna jela, a posebice su popularna grill jela. Dakako, u ponudi su razna jela od morskih plodova i riba, a na raspolaganju su i razne mesne delicije. Popularna morska i mesna jela koštati će vas od 70 kuna na više, a obilne plate za dvije osobe možete dobiti već od 150 kuna na više. U ponudi su i izvrsni deserti, a sve možete upotpuniti i kvalitetnom vinskom kapljicom.

Gostiona Delfin vrlo je popularna među domaćim i stranim turistima, posebice među gurmanima koji žele uživati u obilju vrhunskih okusa. Restoran Delfin uglavnom je otvoren svakog dana od 12.00 do 24.00 sata, a gosti na raspolaganju imaju i besplatan parking.

Restoran Marina Ive – zanimljiv restoran s prekrasnim pogledom na Marinu Funtana

Restoran Marina Ive Funtana svakako je jedan od restorana s najljepšim pogledom na more u Funtani. Restoran je smješten vrlo blizu same marine s brodicama i gostima pruža predivan pogled na more, brodice i prekrasnu obalu Funtane. Osim predivnog pogleda Restoran Marina Ive donosi i odličnu gastro ponudu – u kojoj će uživati sve generacije gostiju.

Jelovnikom dominiraju razna odlična morska jela koja su bazirana na ribama, školjkama i plodovima mora. Dakako, u ponudi restorana su i razne vrste tjestenina, ali i odlične mesne delicije za ljubitelje gastronomije. Restoran Marina Ive donosi zanimljiv spoj zavodljivim okusa, dobra atmosfere i predivnog pogleda na more. Kombinacija je to koju ne smijete propustiti.

Restoran ima vrlo dobre ocjene na internetskim portalima te smo sigurni kako će i vas oduševiti ponudom i pogledom. Radno vrijeme Restorana Marina Ive Funtana je od uglavnom od 12.00 do 23.00 sata, a cijene su u rangu s ostalim restoranima u okolici (od 60 kuna na više).

Škampi Top restorani Funtana - isprobajte 15 najboljih Funtana restorana i konoba
Najbolji restorani u Funtani (Photo: Pixabay.com)

Restoran Zlatna Sirena Funtana – odličan restoran u središtu prekrasne Funtane

Restoran Zlatna Sirena Funtana praktički se nalazi u samome središtu Funtane, a jedan je od najbolje ocijenjenih restorana na digitalnim platformama. Restoran donosi ugodnu atmosferu, obilje izvrsnih jela i odličnu ponudu pića. Gostima je na raspolaganju velika terasa kojom dominiraju drvene klupe koje odaju dojam tradicionalnog okruženja za potpuno uživanje u hrani.

Na jelovniku Restorana Zlatna Sirena Funtana pronaći ćete obilje raznih jela. Posebno su popularna riblja i morska jela, koja naglašavaju zavodljive okuse ovdašnjeg kraja. Dakako, u ponudi su i razne vrste tjestenina i mesnih delicija, a gosti mogu uživati i u raznolikoj ponudi pizza. Cijena pizza kreće se od 50 kuna na više, odrezak ćete platiti oko 70 kuna, a popularne morske delicije koštati će vas od 90 kuna na više.

Predivan i popularan Restoran Zlatna Sirena Funtana donosi mnoštvo ukusne hrane i sigurni smo kako ćete uživati u odličnoj ponudi mješavine gastro ponude svih krajeva Hrvatske i Europe. Radno vrijeme Restorana Zlatna Sirena Funtana je uglavnom od 12.00 do 23.00 sata.

Konoba Bare Funtana – gastronomski užitak koji će vas osvojiti na prvi pogled

Konoba Bare Funtana je po mišljenju mnogih gostiju jedan od najatraktivnijih i najboljih restorana u Funtani. Prekrasan ambijent koji dočarava neka prošla vremena uvest će vas u kulinarsku priču koja će svoj puni potencijal doživjeti kada vidite i kušate zavodljiva jela iz ponude. Jela su izuzetno atraktivno dekorirana i osvojiti će vas već na prvi pogled, a potpuni užitak nastati će kada kušate što su vam to vješti kulinarski majstori pripremili.

U Konobi Bare Funtana možete kušati mnoštvo različitih jela pripremljenih prema dugogodišnjoj recepturi s daškom moderne dekoracije. Jelovnikom dominiraju razna tradicionalna, ali i moderna istarska jela u čijem su fokusu morski plodovi, ribe i školjke. Zanimljiv jelovnik ponuditi će vam razne kombinacije okusa, a cijene se kreću od 100-ak kuna za riblja jela pa sve do nekoliko stotina kuna za atraktivne plate (za 2 osobe).

Konoba Bare definitivno je jedinstven restoran koji se osim predivnim ambijentom može pohvaliti i odličnom ponudom hrane. U mnogobrojnim morskim delicijama možete uživati tijekom ljetne sezone, a radno vrijeme Konobe Bare Funtana je od 15.00 do 23.00 sata.

Top jela Funtana - isprobajte 15 najboljih Funtana restorana i konoba
Super Restorani Funtana (Photo: Pixabay.com)

Restoran Histria Funtana – restoran predivnog ambijenta i ukusne hrane

Restoran Histria Funtana je još jedan popularan restoran u unutrašnjosti Funtane, koji zaista izgleda prekrasno. Predivno uređeni ambijent restorana oduševiti će vas već pri samome dolasku u restoran ,a sigurni smo kako će vam ugodan ambijent pružiti priliku za maksimalno uživanje u ukusnoj hrani.

Popularan Restoran Histria Funtana donosi vrlo veliku ponudu hrane, u kojoj će uživati sve generacije gostiju. Jelovnikom dominiraju morska jela, koja su bazirana na svježoj ribi, školjkama i morskim plodovima. Zavodljive kombinacije mediteranskih okusa malo će koga ostaviti ravnodušnim, a sve će upotpuniti i odličan desert nakon glavnog jela. Cijena jela kreće se od 70 kuna na više.

Restoran Histria Funtana jedna je od omiljenih gastro destinacija u Funtani. Poželite li i vi doživjeti gastro užitak u ovom restoranu u Funtani, valja naglasiti kako restoran uglavnom radi dvokratno. Od 12.00 do 15.00 sati i od 17.00 do 23.00 sata.

Restoran Rimini Funtana – uživajte u tjesteninama i raznim morskim jelima u Funtani

Restoran Rimini Funtana popularan je među mnogobrojnim turistima i sasvim zasluženo se nalazi na našoj listi top restorani Funtana. Restoran je smješten u samoj blizini Dino parka Funtana. Bogat jelovnik donosi mnogobrojna domaća i strana jela, a posebno je popularna ponuda tjestenina i morskih delicija.

Atraktivan Restoran Rimini Funtana donosi opuštajući ambijent u kojem se gosti mogu u potpunosti posvetiti uživanju u hrani. Restoran Rimini gostima nudi mnogobrojne morske delicije i jela kojima dominiraju ribe, školjke i plodovi mora. Cijena tjestenina i mesnih salata kreće se oko 70 kuna, dok ćete za mesnu platu za dvoje trebati izdvojiti nešto više od 200 kuna.

Restoran Rimini Funtana posebno je popularan među posjetiteljima DinoParka, a gostima nudi dvokratno radno vrijeme. U jelima Restoran Rimini možete uglavnom uživati od 11.00 do 14.00 sati te od 17.00 do 23.00 sata.

Kontinentalna hrana Top restorani Funtana - isprobajte 15 najboljih Funtana restorana i konoba
Top Restorani Funtana (Photo: Pixabay.com)

Restoran Grill Tonia Funtana – opustite se u gastro užitku uz šum morskih valova

Restoran Grill Tonia nalazi se na samoj obali i pruža vam predivan pogled na marinu u Funtani. U ovom popularnom restoranu možete uživati u gastro delicijama slušajući zvukove mora i brodica te upijajući svježi morski zrak. Predivna lokacija odličan je temelj za maksimalno uživanja u ukusnim jelima koja pripremaju vještinu kulinarski majstori ovog restorana.

U ponudi Restorana Grill Tonia nalaze se mnogobrojne istarske delicije i tradicionalna jela. Uz kušanje vrhunskog istarskog pršuta i odličnih domaćih sireva, uživati ćete i u obilnoj ponudi morske hrane bazirane na školjkama, morskim plodovima i ribama. Posebno su atraktivne morske plate koje donose zavodljive kombinacije okusa Mediterana. Cijena plate s istarskim delicijama kreće se od 50 kuna na više, dok ćete za ukusna riblja jela trebati izdvojiti od 120 kuna na više.

Restoran Grill Tonia Funtana oduševiti će vas i lokacijom na samoj obali mora, ali i odličnim jelima baziranim na okusima mora i Mediterana. Radno vrijeme Restorana Grill Tonia Funtana uglavnom je od 8.00 do 22.00 sata.

Restoran Ideal Funtana – zavodljivi okusi Mediterana u Funtana restoranu

Restoran Ideal Funtana vrlo je popularan restoran u Funtani koji se može pohvaliti raznim zanimljivim jelima s fokusom na Mediteran. Smješten u unutrašnjosti Funtane, ovaj vam restoran donosi ugodan ambijent i natkrivenu terasu ispod koje ćete uživati u ukusnim morskim jelima. Restoran je visoko ocijenjen na internet portalima, što je samo dokaz da se radi o odličnom restoranu u Funtani.

U ponudi Restorana Ideal Funtana nalaze se mnogobrojna domaća i strana jela. Kao i kod ostalih restorana u Funtani, fokus jelovnika nalazi se na odličnim ribljim i morskim specijalitetima. Između ostalog, u ovome zanimljivom restoranu možete kušati i pečenog morskog psa, ali i razna druga atraktivna jela. Gosti su posebno oduševljeni morskim platama, a užitak pružaju i tradicionalni domaći keksi te slastice.

Restoran Ideal Funtana iza sebe ima bogatu recepturu i nasljeđe od dugih 40 godina kulinarstva pa smo sigurni da ćete uživati u gastronomskoj avanturi ovog Funtana restorana. Restoran je otvoren tijekom ljetne sezone, a radi dvokratno. Od 12.00 do 14.00 sati te od 18.00 do 24.00 sata.

Top restorani Funtana - isprobajte 15 najboljih Funtana restorana i konoba
Hobotnica u Restoranima u Funtani (Photo: Pixabay.com)

Restoran Oscar Grill Funtana – zanimljiv restoran s bogatom ponudom grill jela

Restoran Oscar Grill Funtana nalazi se u unutrašnjosti Funtane i namijenjen je svim zaljubljenicima u grill jela. Zanimljiv ambijent ukrašen mnogobrojnim detaljima, sasvim sigurno će vam pružiti zanimljivu atmosferu za uživanje u ukusnim jelima. Ponuda jela donosi zanimljiv spoj raznih gastro kombinacija i okusa, a poseban naglasak je na hrvatskoj tradicionalnoj kuhinji.

Popularan Restoran Oscar Grill Funtana poseban naglasak stavlja na jela s roštilja. U ovome restoranu možete uživati u zavodljivim okusima janjetine i odojka, ali i mnogobrojnih drugih mesnatih delicija. Dakako, u ponudi je i mnoštvo različitih vrsta riba, a sve je upotpunjeno slasnim desertima. Cijene se kreću od 60 kuna na više.

Restoran Oscar Grill Funtana idealno je mjesto u Funtani za sve ljubitelje jela s roštilja. Radno vrijeme Restorana Oscar Grill Funtana je svakim danom od 12.00 do 24.00 sata.

Restoran Tri srca Funtana – ukusna morska jela u atraktivnoj Funtani

Restoran Tri srca Funtana je popularan restoran u Funtani, kojeg svake godine posjete mnogobrojni gosti iz svih krajeva Hrvatske, Europe i svijeta. Restoran se nalazi u unutrašnjosti Funtane i donosi ugodan ambijent u kojem ćete maksimalno uživati kušajući ukusne okuse kvalitetnih mediteranskih i hrvatskih jela.

Popularan Restoran Tri srca Funtana donosi vrlo zanimljiv jelovnik koji kombinira različite vrste okusa i jela. Od odličnih morskih delicija karakterističkih za područje Istre pa sve do ukusnih kontinentalnih jela iz čitave Hrvatske i Europe. Ponude jela je zaista puno te smo sigurni kako ćete pronaći jelo baš po vašem guštu. Cijene se kreću u rangu cijena ostalih restorana u blizini.

Restoran Tri srca Funtana kvalitetna je gastro destinacija za sve ljubitelje uživanja u raznovrsnim jelima karakterističnim za područje Hrvatske i Istre. Radno vrijeme Restorana Tri srca Funtana je od 11.00 do 24.00 sati.

Škampi Top restorani Funtana - isprobajte 15 najboljih Funtana restorana i konoba
Najbolji restorani u Funtani (Photo: Pixabay.com)

Najbolji restorani Funtana – koji je vaš top izbor?

Funtana je predivna istarska destinacija na kojoj ćete osim uživanja u moru i prirodi, moći uživati i u zavodljivim okusima odlične hrane. Restorani Funtana donose vrlo zanimljivu ponudu hrane, koja će očarati vaše nepce te vam pružiti jedinstven gastronomski užitak na godišnjem odmoru ili putovanju.

Iznad u tekstu naveli smo koji su top restorani Funtana i mjesta gdje ćete najfinije jesti u prekrasnoj Funtani. Na listi smo obuhvatili razne vrste restorana i konoba – kako bismo vam pružili potpuni uvid u jelovnik po vašem guštu. Od fantastičnih morskih jela kojima dominiraju ribe, školjke i morski plodovi, preko tradicionalnih kontinentalnih hrvatskih jela pa sve do popularnih europskih delicija u kojima ćete uživati. Sve to i puno više nude – Funtana restorani.

Ako ste na putovanju ili odmoru u Funtani – svakako svratite u neki od restorana s liste iznad. Vjerujemo kako će vas restorani Funtana oduševiti i da ćete uživati u svakom zalogaju odlične hrane koju spremaju vješti kulinarski majstori. Želimo vam puno smijeha, zabave i odličnih okusa u prekrasnoj Funtani.

Svakako pogledajte

Piazza Grande II (Medulin) – top ponuda jela – doživite zabavnu gastro avanturu Medulina

admin

Ližnjan restorani – Top 5 najboljih Ližnjan restorana, konoba i grill barova

admin

Restoran OX Food & Fire (Poreč) – top ponuda – odličan steakhouse za uživanje u hrani

admin
Please enter an Access Token