Gastro Poreč Restorani i konobe

Restoran OX Food & Fire (Poreč) – top ponuda – odličan steakhouse za uživanje u hrani

Tražite moderan i kvalitetan restoran usred Poreča u kojem možete uživati u odličnim mesnim jelima i ukusnom stake-u? Zanima vas koje sve ukusne mesne specijalitete možete pronaći na jelovniku Restorana OX Food & Fire u Poreču? Kako se kreću cijene vrhunskih stejkova i u kojim sve vinima i pivama može uživati tijekom guštanja u top hrani?

Restoran OX Food & Fire Poreč je predivan i moderno uređen restoran u srcu samog Poreča. Za razliku od ostalih restorana, u Ox Food & Fire možete uživati u odlično pripremljenim mesnim specijalitetima – koji će vas očarati bogatstvom okusa i mirisa. Otvorena kuhinja s individualiziranim pristupom svakom gostu odličan je temelj za potpuno uživanje u svakom zalogaju.

Stejkovi i burgeri samo su dio ponude Ox-a, a uživati možete i u raznim drugim popularnim jelima. Usluga u restoranu je na vrhunskoj razini, baš kao i bogata ponuda vinske karte. Restoran nudi i hranu obogaćenu zlatnim listićima – što je jedinstvena ponuda na području Poreča. Sve detalje (jelovnik, lokacija, cijena, itd.) o OX Food & Fire restoranu saznajte u nastavku:

Atmosfera Restoran OX Food & Fire (Poreč) - top ponuda - odličan steakhouse za uživanje u hrani
(Photo: OX Poreč)

Uživajte u odličnim mesnim specijalitetima u centru predivnog Poreča

Restoran OX Food & Fire (Poreč) po mnogo čemu je jedinstven restoran u Poreču. Za razliku od mnogih drugih restorana koji su fokusirani na morske specijalitete, OX svoju ponudu jela temelji na kvalitetnom mesu iz unutrašnjosti Istre i drugih krajeva svijeta. Burgeri, stejkovi, krumpirići, razni umaci i odlična ponuda vina i piva – čine OX nezaobilaznim gastro mjestom u Poreču.

Otvorena kuhinja restorana nudi individualizirano iskustvo uživanja u hrani, gdje možete pratiti svaki korak pripreme vašeg jela. Restoran se doduše sastoji od prostrane i moderno uređene unutrašnjosti te dviju predivnih terasa – od kojih je jedna skrivena od očiju javnosti.

Želite li uživati u mesnim specijalitetima usred prekrasnog i popularnog grada Poreča – Steakhouse OX Food & Fire je odličan izbor. Restoran posvećen pripremi ukusnih tradicionalnih kontinentalnih jela s dodatnom modernog stila – pružiti će vam željeno bogatstvo okusa i mirisa. Sve to u odličnog i zabavnoj atmosferi uz top ponudu ukusnih pića.

Istarski pršut i sirevi
(Photo: OX Poreč)

Vrhunski steak i burger prilagođen vašim željama

Restoran OX Food & Fire (Poreč) veliku pažnju posvećuje kvaliteti i raznovrsnosti mesa. Zanimljivo, u ponudi Ox-a možete pronaći oko 15 vrsta stejkova, a na to se nadovezuje i bogata ponuda burgera te ostalih grill specijaliteta. Posebno su atraktivne velike mesne plate koje će vas očarati izgledom i mirisima, a kada ih kušate i zavodljivim okusima.

Gosti restorana mogu odabrana jela u potpunosti prilagoditi svojim željama na način da konobarima ili kuharima sugeriraju kakve komade mesa žele. Tome u prilog ide i otvorena kuhinja gdje gosti mogu u svakom trenutku pratiti kako se priprema njihov komad mesa. Prema potrebi, gosti mogu kuharima izraziti želje tijekom pripreme mesa i jela – pa će sve biti u potpunosti prilagođeno ukusima pojedinih gostiju.

Steakhouse OX Food & Fire priprema domaći kruh i peciva, a ujedno se brinu i za balansiranje okusa umaka koji upotpunjavaju odlične komade mesa. Rezultata svega je odlična mesna hrana zbog koje je ovaj popularni porečki restoran uvijek krcat domaćim i stranim gostima.

Restoran u Poreču
(Photo: Restoran OX Poreč)

Top ponuda i cijene jela u restoranu OX Food & Fire u Poreču

Iz bogate ponude OX restorana u Poreču svakako vrijedi istaknuti jedinstven biftek s listićima 24-karatnog zlata koji će vas koštati oko 500 kuna. Dakako, top ponudu čine i vrhunski Wgyu steak, tomahawk, T-bone i ribeye specijaliteti koji su pripremljeni od visoko kvalitetnih sastojaka.

Costata steak (100g) koštati će vas oko 70 kuna, dok ćete za T-bone trebati izdvojiti oko 100 kuna. Ribeye Black Angus (100g) cjenovno se kreće oko 130 kuna, dok ćete za najkvalitetniji Ribeye Wagyu Kamichiku (A5 razreda kvalitete) trebati platiti oko 360 kuna. Cijena klasičnog bifteka kreće se oko 200 kuna.

Pileća salata ima cijenu oko 70 kuna, dok ćete za salatu od tune trebati izdvojiti oko 90 kuna. U ponudi su i odresci od tune i lososa koji će vas koštati oko 170 kuna. Plata hladnih istarskih delicija (pršut, sir) za dvije osobe košta oko 130 kuna, a cijena deserata je oko 40 kuna.

Cijena butelje vina kreće se od 150 kuna na više, s time da neka kvalitetna istarska vina možete dobiti već za oko 250 kuna. Za pivo ćete trebati izdvojiti oko 25 kuna, s time da će vas domaća istarska craft piva koštati nešto više. Dakako, u ponudi su i razne vrste sokova, kao i prirodne limunade po cijeni oko 20 kuna.

Moderno uređen ambijent s dvije atraktivne terase za opuštanje

Restoran OX Food & Fire u Poreču sastoji se od prostrane unutrašnjosti s otvorenom kuhinjom te čak dvije terase s potpuno različitom atmosferom. Naime, prva se terasa nalazi na popularnoj ulici Poreča pa će u vašoj blizini uvijek prolaziti neki turisti, dok je druga terasa djelomično skrivena od javnosti te možete uživati u miru i intimi. Prva terasa donosi pogled na centar Poreča, dok u drugoj terasi možete uživati u zelenilu i privatnosti.

Jedna od posebnosti OX Food & Fire restorana svakako je otvorena kuhinja. Gosti u unutrašnjosti restorana mogu pratiti što rade kuhari i grill majstori te kako nastaju njihova jela. Unutrašnjost je moderno uređena, a donosi jedan zanimljiv spoj kamene i drvene tradicije s velikim ukrašenim zidovima. Visoki drveni stolovi i stolice ambijentu daju zanimljiv, ali nadasve udoban stil u kojem možete maksimalno uživati u jelima.

Unutrašnjost restorana krasi i zanimljiva rasvjeta koja se prema potrebi može prilagođavati tematskim večerama. Naime, restoran povremeno organizira glazbene nastupe raznih umjetnika – a sve s ciljem maksimalnog opuštanja i zabavljanja gostiju. Samim time, restoran se prema potrebi pretvara u ugodan i miran “noćni klub” u kojem možete uživati u osvježavajućim pićima.

Grill jela u Restoran OX Food & Fire (Poreč) - top ponuda - odličan steakhouse za uživanje u hrani
(Photo: OX Poreč)

Točna lokacija restorana OX Food & Fire Poreč – kako do restorana?

Restoran OX Food & Fire nalazi se na adresi Zagrebačka 8, Poreč. Lokacija restorana je odlična, posebice za goste koji žele istraživati Poreč prije ili nakon uživanja u ukusnim mesnim jelima. Naime, restoran se nalazi u samom srcu Poreča – vrlo blizu svih glavnih znamenitosti ovog prekrasnog istarskog grada.

S obzirom na lokaciju u samom središtu grada Poreča – do restorana je ponešto otežano doći automobilom. No, vaše vozilo možete ostaviti u neposrednoj blizini restorana na jednom od javnih parkirališta. Do restorana ćete prošetati nekoliko metara, no to vam neće nimalo teško pasti – jer ćete uživati u mnogim prekrasnim prizorima koje Poreč donosi.

Dakako, do restorana možete doći i biciklom koji je odlično prijevozno sredstvo za istraživanje Poreča. Šetnice oko Poreča nude sjajne prilike za vožnju bicikla, trčanje i šetnje. Samim time, posjetom restorana OX uživati čete i u čarima predivnog Poreča.

Restoran OX Food & Fire (Poreč) - top ponuda - odličan steakhouse za uživanje u hrani
(Photo: Restoran OX Poreč)

Znamenitosti i aktivnosti u blizini restorana OX u Poreču

Poreč je prema mnogim statističkim pokazateljima druga najpopularnija destinacija u Istri, odmah do Rovinja. Prekrasan Poreč karakteriziraju romantične i životopisne ulice koje vas vode do atraktivnih povijesnih znamenitosti. U blizini restorana OX nalazi se predivna Eufrazijeva Bazilika, a tu su i predivne porečke zidine koje su nekada branile grad.

S obzirom da se steakhouse OX nalazi blizu centra starog dijela Poreča – vrlo brzo ćete stići na sve popularne lokacije u Poreču. Stari grad okružuje predivna šetnica uz more kojom trebate prošetati, a odvesti će vas d prekrasnih porečkih plaža gdje možete uživati u kupanju, plivanju i ostalim morskim aktivnostima.

Poreč kao jedna od top destinacija u Istri donosi vrlo bogat izbor smještaja – koji se nalazi u blizini restorana OX. Dakako, u blizini su i mnogobrojni drugi sadržaji koji će vaš odmor učiniti predivnim i maksimalno opuštajućim. Od mogućnosti rezervacije morskih izleta, preko odličnih beach barova pa sve do atraktivnih sportskih terena i teretana na otvorenom. Poreč vam nudi mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Popularan Restoran OX Food & Fire (Poreč) - top ponuda - odličan steakhouse za uživanje u hrani
(Photo: Restoran OX Poreč)

Radno vrijeme Restoran OX Food & Fire Poreč – kada posjetiti restoran?

Radno vrijeme Restorana OX Food & Fire Poreč je svakog dana od 9.00 do 24.00 sata. Restoran u svojoj bogatoj ponudi nudi kvalitetan doručak, ukusan ručak te atraktivnu večeru s vašim najmilijima. Zbog izvrsne lokacije u srcu Poreča i odlične ponude mesnih jela – mjesto u restoranu teško se pronalazi u top terminima. Stoga, poželjno je napraviti rezervaciju ili na vrijeme zauzeti vaše mjesto u restoranu.

Restoran OX Poreč na digitalnim kanalima ima odlične ocjene gostiju što je samo dokaz kvalitete i jedinstvenosti ponude ovog steakhouse-a. Ukusna mesna jela očarati će vas izgledom, mirisima i okusom – a svaki će vam zalogaj pružiti potpuno uživanje u prekrasnom odmoru u Poreču.

Tražite li kvalitetan i moderno uređen mesni restoran u Poreču – OX Food & Fire je odličan izbor. Predivan ambijent s dvije terase, otvorena kuhinja i uvijek odlična atmosfera – samo su neki od razloga zašto posjetiti OX. Želimo vam puno ukusnih zalogaja i uživanja u prekrasnom Poreču i restoranu OX Food & Fire.

Svakako pogledajte

Limski kanal (Istra) – 12 zanimljivih razloga zašto posjetiti Limski zaljev (kanal)

admin

Lim Bay Challenge utrke – 9 razloga zašto sudjelovati na Lim Bay Challenge

admin

Ližnjan restorani – Top 5 najboljih Ližnjan restorana, konoba i grill barova

admin
Please enter an Access Token