Gastro Pula Restorani i konobe

Street Food Mini Mini restoran (Pula) – top ponuda – uživajte u modernim zdravim jelima

Tražite kvalitetan i zanimljiv restoran u Puli u kojem možete kušati jednostavna moderna jela? Ljubitelj ste novih okusa i sviđaju vam se jela pripremljena od zdravih i ukusnim namirnica? Zanima vas kakvu vrstu hrane nudi Street Food Mini Mini Pula i zašto je mnogima omiljeno mjesto za ukusan doručak i ručak?

Street Food Mini Mini je relativno malen i simpatičan restoran u blizini centra grada Pule. Kreativan restoran spaja različite okuse te kroz pomno osmišljenu kombinaciju modernih namirnica – donosi potpuni užitak u hrani. Street Food Mini Mini restoran svojim kreativnim šarenim tanjurima uveseljava mnoge goste, posebice oni koji žele uživati u zdravom, kreativnom i ukusnom doručku i ručku.

Jednostavan Street Food restoran nalazi se relativno blizu Pulske Arene i ostalih pulskih znamenitosti pa do restorana možete potegnuti i pješice. Želite li uživati u zdravoj i kreativnoj hrani koja kombinira razne inovativne i nutritivno bogate namirnice – Street Food Mini Mini restoran u Puli je super izbor. U nastavku saznajte top ponudu jela i pića, cijene, radno vrijeme restorana, točnu lokaciju i još puno toga:

sareni tanjur
Šareni tanjur u Mini Mini Pula (Photo: Mini Mini)

Kreativan šareni tanjur za svakodnevno iznenađenje gostiju restorana

Street Food Mini Mini restoran u Puli po mnogočemu se razlikuje od ostalih pulskih restorana. Ponuda u ovome restoranu je znatno drugačija nego u drugim restoranima u Puli. Jelovnikom dominiraju zdrava i vege jela koja se pripremaju u raznim kreativnim oblicima i kombinacijama okusa.

Posebnost ovog street restorana svakako je šareni tanjur koji svakog dana uvijek iznova uveseljava goste. Naime, šareni se tanjur svakog dana razlikuje i svakog dana donosi neki novi zanimljiv spoj namirnica, okusa i mirisa. Jedinstvena je to ponuda na ovome području koju svakako vrijedi kušati i uživati.

U bogatoj ponudi vegetarijanskih i veganskih jela pronaći ćete i nutritivno bogata jela od piletine i tune. Vrijedne ruke kulinarskih majstora samostalno pripremaju tjesteninu (pljukanci, ravioli, njoki), a velika pažnja posvećena je kvaliteti namirnica koje se koriste u pripremi ukusnih jela. Sve zajedno čini jedinstvenu kombinaciju boja, mirisa i okusa – u kojoj ćete sasvim sigurno uživati.

wok
Wok (Photo: Mini Mini)

Bogata ponuda zdravih vegetarijanskih jela, ali i ukusnih jela s piletinom i tunom

Temelj gastro ponude Mini Mini restorana čine ukusna i kreativna vegetarijanska i veganska jela. No, unutar jelovnika možete pronaći i jela s piletinom i tunom – pa gosti mogu birati u kojim će okusima i namirnicama uživati svakog dana. Valja naglasiti kako se posebna pozornost posvećuje svakom korisniku pa jela mogu biti bez laktoze i gluten free.

Posebnost Street Food Mini Mini restorana u Puli definitivno je atraktivan šareni tanjur. Gosti svakog dana na Instagram i Facebook stranicama mogu vidjeti zanimljivu kreaciju šarenog tanjura – pripremljenu za taj dan. Kreativnost i iskustvo uvelike doprinose stvaranju zanimljivih kombinacija – pa svaki novi dan nosi i novi šareni tanjur različitih boja, mirisa i okusa.

Povrće i žitarice imaju vrlo važnu ulogu u stvaranju svih jela u Street Food Mini Mini restoranu Pula. Unutar jela pronaći ćete rižu, proso, seitan, ječam, heljdu, palentu, ali i razno svježe povrće. Seitan i tjestenina pripremaju se svakog dana u Mini Mini kuhinji, a gosti mogu biti sigurni u svježinu i nutritivno bogatstvo pripremljenih namirnica.

Street-food-mini mini-Omlet
Doručak u Puli (Photo: Mini Mini)

Cijena hrane u restoranu Mini Mini u Puli

Jelovnik Street Food Mini Mini restorana donosi vrlo zanimljiv i bogat izbor atraktivnih zdravih i kreativnih jela. Iako je jelovnik u velikoj mjeri usmjeren na vegetarijansku i vegansku prehranu, na jelovniku se mogu pronaći top jela za sve vrste gostiju. Poseban fokus je na kreativnom doručku i ručku – kao dvjema najvažnijim obrocima u danu.

Šareni tanjur koji je jedna od posebnosti ovog restorana koštati će vas 50 kuna. Na tom ćete tanjuru pronaći razne kombinacije sastojaka – koje se mijenjaju svakog dana ovisno o kreativnosti kulinarskih majstora. Zanimljivi njoki od batata koštati će vas 70 kuna, dok ćete za cezar salatu izdvojiti 40 kuna. Salata od tune i tortilja koštati će vas 35 kuna, a za wok ćete izdvojiti 60 kuna.

Domaći pljukanci s povrćem koštaju 60 kuna, a tartufi s domaćim raviolima 75 kuna. Doručak u čaši platiti ćete 30 kuna, dnevnu juhu 25 kuna, dok će vas dnevna torta stajati 25 kuna. Sve u svemu, Mini Mini restoran u Puli donosi zanimljiv izbor nutritivno bogatih i zdravih jela po prihvatljivoj cijeni.

Vrijedi spomenuti kako osim klasičnih jela, možete uživati i u mnogobrojnim slasticama koje se svakog dana pripremaju u restoranu. Također, na raspolaganju sam vam prirodni čajevi i kave, ali i bogat izbor raznih gaziranih i negaziranih pića.

Street-food-Mini-Mini-Pula
Street Food Mini Mini (Photo: Mini Mini)

Simpatičan ambijent za 10 osoba u stilu street food restorana

Mini Mini Pula je street food restoran i kao takav donosi relativno malo mjesta za goste, ali uz bogatu ponudu raznovrsnih ukusnih jela. Restoran je nedavno kompletno renoviran te sada nudi gostima nudi moderan ambijent u kojem će se osjećati ugodno – za vrijeme uživanja u ukusnoj svježoj hrani.

Ambijent krasi moderan zeleno-smeđi dizajn koji je primjetan na svakom koraku, a fokusni dio restorana svakako je mjesto gdje naručujete hranu. Restoran sačinjava jedna veća prostorija u kojoj može u hrani uživati do 10 gostiju, a gostima je na raspolaganju i toalet.

Simpatičan ambijent u kombinaciji s odličnim izborom zdrave hrane – definitivno je odlična pozivnica da iskusite jedan moderniji gastro doživljaj Pule. Dakako, jedna od prednosti restorana jest i činjenica da se nalazi relativno blizu centra grada. Street Food Mini Mini restoran jednako je udaljen od Pulske arene i od Augustovog hrama – pa je odlična početna točka za istraživanje Pule.

mini-mini-cure
Restoran Mini Mini Pula (Photo: Mini Mini)

Točna lokacija Street Food Mini Mini restorana – kako do restorana?

Restoran Street Food Mini Mini nalazi se na adresi Mletačka ulica 12, Pula. Kao što smo već spomenuli, restoran se nalazi relativno blizu centra grada pa je odlična lokacija za uživanje u hrani – razgledavate li popularne znamenitosti Pule. Zbog povoljne lokacije – restoranu možete pristupiti iz različitih smjerova Pule.

Do restorana je najbolje doći pješice ili biciklom, s obzirom na to da restoran nema vlastiti parking. Dakako, u blizini restorana nalazi se nekoliko javnih parkinga koji se naplaćuju – pa možete doći i automobilom (kojeg ćete ostaviti nedaleko). No, kako biste se maksimalno opustili i uživali u zavodljivim okusima zdrave hrane – preporučujemo dolazak pješice.

Prirodni čaj
Prirodni čaj (Photo: Mini Mini)

Znamenitosti i aktivnosti u blizini Street Food Mini Mini restorana

Pula je predivan istarski grad koji je po mnogobrojnim kriterijima jedan od najboljih i najpopularnijih gradova za odmor u Istri. Posebno se to odnosi na aspekt povijesne ostavštine jer Pula obiluje raznim građevinama koje prikazuju davnu prošlost ovog kraja.

Street Food Mini Mini restoran nalazi se svega nekoliko stotina metara od svima dobro poznate Pulske Arene, ali i nekoliko stotina metara od popularnog Augustovog hrama. Dakako, u Puli možete uživati i u Zerostrasse, Zlatnim vratima, ali i u jedinstvenom morskom akvariju.

Pula ima i mnogobrojne atraktivne plaže, a od restorana Mini Mini do atraktivnih plaža stići ćete za svega nekoliko minuta vožnje automobilom. Plaže su prepune zanimljivog i zabavnog sadržaja – od vodenih parkova, preko mogućnosti najma supa, kajaka i pedaline pa sve do rezervacije atraktivnih brodskih izleta. Mnoštvo događanja očekuje vas i na gradskim trgovima i ulicama koje okružuju Mini Mini restoran.

Kao jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, Pula gostima nudi i obilje smještajnog kapaciteta. Od atraktivnih hotela i resortova na poluotoku Verudela, preko apartmana i soba u samom centru Pule pa sve do vila i kuća za odmor izvan same Pule.

Sve informacije o znamenitostima i atrakcijama Pule saznajte klikom ovdje >>

Street food mini mini Cezar salata
Bogat jelovnik u Mini Mini Pula (Photo: Mini Mini)

Radno vrijeme restorana Mini Mini Pula – kada posjetiti restoran?

Restoran Street Food Mini Mini Pula otvoren je čitave godine, a gostima nudi razne mogućnosti naručivanja i konzumiranja hrane. Radno vrijeme Street Food Mini Mini restorana je svakim danom od 8.30 do 16.00 sati. Restoran nudi mogućnost telefonskog naručivanja hrane, ali i dostavu putem Glovo i Wolt servisa.

Želite li uživati u zdravoj i nutritivno bogatoj hrani u Puli – restoran Street Food Mini Mini je odličan izbor za vas. Restoran nudi bogat izbor kreativnih i zdravih jela kojima dominiraju razne vrste povrća, žitarica, tjestenina, piletine i tune. Posebno je atraktivan šareni tanjur koji svakog dana goste iznenađuje novom kombinacijom namirnica, boja, mirisa i okusa.

Uz bogat jelovnik baziran na svježim i zdravim namirnicama te povoljnu lokaciju blizu glavnih znamenitosti grada Pule – Street Food Mini Mini restoran svakako vrijedi posjetiti. Zaputite se u ovoj moderno uređen restoran i pronađite jelo po vašem guštu. Želimo vam puno uživanja u ukusnoj i zdravoj hrani – Street Food Mini Mini restorana.

Svakako pogledajte

Ližnjan restorani – Top 5 najboljih Ližnjan restorana, konoba i grill barova

admin

Barban restorani – 6 najpopularnijih restorana i pizzerija u Barbanu (Istra)

admin

Restoran Torkolo Rovinj – najbolja ponuda – uživajte u okusima Rovinja i Istre

admin
Please enter an Access Token