Povećajte broj kupaca i zaljubljenika u vaša vina

Budite dio ekskluzivnog društva najboljih istarskih vinarija

Detaljno predstavite top ponudu vaših vina i ostalih pića

Potpuno se riješite brige oko online promocije i prepustite je nama

Postanite najpopularnija vinarija u Istri

Ostvarite pristup do više od 25.000 turista i ljubitelja vina

Privucite nove super goste s Google tražilice i društvenih mreža

Ostvarite potpuni povrat vaše investicije ili vam vraćamo uloženi novac

Efikasna promocija na jedinstvenom portalu za turiste u Istri

Promocija unutar paketa usmjerena je samo na turiste i goste koji se već nalaze u Istri. Konkretno, vaša vina i vinariju ćemo promovirati samo turistima i gostima koji su vaša ciljana grupa. Takvom promocijom postižemo vrlo efikasne rezultate i dovodimo nove super kupce do vaše vinarije i vina.

Najbolji istarski beach barovi i noćni klubovi na jednome mjestu

Ne želimo biti prosječni, već najbolji. Svojim se klijentima trudimo pružati uvijek vrhunsku razinu usluge jer naši klijenti zaslužuju samo najbolje. Želimo na jednom mjestu okupiti najbolje od vinske scene Istre – kako bi turisti lako mogli saznati gdje se nalaze najbolje vinarije i vina Istre. Želite li biti dio elite istarske vinske scene – oglašavanje na web portalu BestOfIstria.hr odličan je korak prema vrhu.

Garancija povrata uloženog novca kroz povećanje broja kupaca

Naši paketi nisu trošak, nego investicija. Vaš uloženi novac biti će pomno usmjeren u online kanale i objave koje daju najbolje rezultate. Investirani novac vratiti će vam se već unutar nekoliko tjedana i mjeseci kroz povećanje broja kvalitetnih kupaca vaših vina. Ako rezultati neće biti u skladu s dogovorenim očekivanjima – možete zatražiti povrat novca u roku 30 dana.

Please enter an Access Token