Gastro Pomer Restorani i konobe

Pomer restorani – Top 5 najboljih restorana i beach barova u Pomeru (Istra)

Tražite odlično mjesto za gurmansko uživanje u prekrasnom Pomeru? Zanima vas koji su najpopularniji i najbolji Pomer restorani i beach barovi? Gdje u Pomeru možete kušati najfinije istarske delicije i specijalitete? Kakva je ponuda restorana u Pomeru i koliko iznose cijene hrane?

Pomer je prekrasno malo mjesto koje se nalazi na samom rubu očaravajućeg Medulina, s prekrasnim pogledom na Premanturu. Simpatičan maleni poluotok okružen je s tri strane predivnim morem i zavodljivim pogledima na morska prostranstva. Uz sve turističke sadržaje koje Pomer donosi, može se pohvaliti i kvalitetnom gastro ponudom u Pomer restoranima i beach barovima.

Želite li uživati u istarskim gastro specijalitetima s prekrasnim pogledom na more – vrijeme je da svratite u neki od restorana u Pomeru. U nastavku teksta donosimo vam listu top 5 najpopularnijih i najboljih Pomer restorana i beach barova. Provjerite ispod listu top Pomer restorani i pronađite svoj idiličan gastro kutak u Pomeru.

Jela u istarskim restoranima
Restorani u Pomeru (Photo: Pixabay.com)

Restoran Sopravento Pomer – atraktivan restoran u marini sa zavodljivim istarskim specijalitetima

Restoran Sopravento nalazi se uz samu marinu Pomer i gostima pruža predivan pogled na ljuljanje čarobnog mora i brodova. Restoran donosi prostranu natkrivenu terasu, dok u unutrašnjosti dominiraju drvene konstrukcije koje će vas opustiti i pružiti vam potpuni užitak u hrani. Restoran Sopravento Pomer ima atraktivnu ponudu hrane koja je bazirana na morskim specijalitetima.

Restoran Sopravento Pomer osim odlične lokacije, može se pohvaliti i zamamnom kombinacijom odličnih okusa, mirisa i dekoracija jela. Vrijedne ruke vještih kulinarskih majstora svoje znanje i ljubav pretvaraju u kreativna morska jela nadahnuta tradicijom istarskog kraja.

Jelovnikom Restorana Sopravento dominiraju razne istarske delicije i domaće namirnice čija kombinacija očarava okusom i mirisom. Posebno se ističu morski specijaliteti čiji temelj čine svježe ribe, školjke i morski plodovi. Dakako, u ponudi restorana su i neka klasična jela – kako bi svi gosti mogli uživati u svojim guštima. Cijene jela kreću se od 70 kuna na više, dok ćete primjerice za riblju platu za 2 osobe trebati izdvojiti oko 350 kuna.

Restoran Sopravento Pomer predivan je i kvalitetan restoran koji je na digitalnim servisima ocijenjen vrlo visokim ocjena od strane gostiju. Radno vrijeme Restorana Sopravento Pomer je svakim danom od 09.00 do 24.00 sata. Restoran Sopravento ima vlastiti parking, prima kartice, a gosti mogu u restoranu organizirati i neka veća događanja.

Super Pomer restorani - Top 5 najboljih restorana i beach barova u Pomeru (Istra)
Jela Pomer restorani (Photo: Pixabay.com)

Restoran The One Pomer – predivan novouređeni restoran odlične ponude jela i pića

Restoran The One sasvim sigurno je jedan od najljepših restorana u Pomeru. Novouređeni restoran donosi povišenu prostranu atraktivnu terasu s koje se pruža predivan pogled na marinu i more. U svojoj unutrašnjosti restoran ima moderno uređen ambijent u kojem ćete se maksimalno opustiti i uživati u ukusnim jelima.

Ponuda restorana The One bazira se na vrhunskoj istarskoj kuhinji koja je prožeta tradicijom i istarskim delicijama. Gosti restorana mogu uživati u kreativnim jelima koja će ih osvojiti i dekoracijom i okusima. Jelovnikom Restorana The One Pomer dominiraju morski specijaliteti bazirani na kvalitetnim ribama, školjkama i plodovima mora. Dakako, u ponudi su i neka klasična jela, baš kao i neizostavne pizze.

Jelovnik Restorana The One Pomer fokusiran je na kreativna morska jela sačinjena od svježih domaćih namirnica. Ribe, školjke i morski plodovi praktički su neizostavan dio ponude, a šarolikost jelovnika trebala bi zadovoljiti svačiji ukus i želje. Cijena jela u skladu je s ostalom ponudom restorana u blizini, a restoran je ocijenjen vrlo dobrom ocjenom na digitalnim servisima.

Restoran The One Pomer jedan je od najljepših restorana u Pomeru (Medulin) koji će vam omogućiti potpuno uživanje u ukusnoj hrani uz atraktivan pogled na prekrasno more i marinu. Radno vrijeme Restorana The One u Pomeru je svakim danom od 12.00 do 22.00 sata. Gosti na raspolaganju imaju besplatan parking, a moguće je plaćanje karticama.

Restorani u Istri ponuda hrane
Jela u Istri (Photo: Pixabay.com)

Konoba Istriana Pomer – tradicijska jela naglašena tradicionalno uređenim ambijentom

Konoba Istriana je vrlo zanimljiv restoran koji se nalazi u kopnenom dijelu Pomera (na putu za poluotok). Jedinstvena je po tome što donosi tradicionalno uređen ambijent koji će vas odvesti u neka prošla vremena i tradiciju istarskog života. Zanimljivo uređen interijer, nadovezuje se na mnoštvo zelenila i prirode koja vas očekuje na terasi ovog restorana.

Konoba Istriana Pomer uglavnom je fokusirana na tradicionalna jela Istre i Hrvatske. Na jelovniku ovog restorana nećete pronaći neke inovativne i moderne kombinacije jela, ali ćete moći zaploviti putem ukusnih tradicionalnih istarskih specijaliteta. Vrijedne ruke kuhara i grill majstora pretvaraju znanje i domaće namirnice u ukusna tradicijska jela u kojima ćete maksimalno uživati.

Jelovnik Konobe Istriana donosi spoj morskih i kontinentalnih jela – te svako može pronaći jelo po svojem guštu. Morskim jelima dominiraju svježe ribe, školjke i morski plodovi, dok kopnenim jelima dominiraju razne kobasice i mesne delicije. Uz svu ponudu hrane možete se počastiti i kvalitetnim Istarskim pršutom i sirevima, a na raspolaganju su vam i odlična istarska vina. Cijena hrane kreće se od 70 kuna na više.

Konoba Istriana Pomer predivno je mjesto za sve turiste koji žele uživati u tradicionalnim jelima istarskog kraja. Radno vrijeme Konobe Istriana u Pomeru je svakim danom od 16.00 do 22.00 sata. Restoran je na digitalnim platformama ocijenjen vrlo dobrim ocjena od strane gostiju, koji su posebno zadovoljni svježinom namirnica koje se pripremaju.

Pomer restorani - Top 5 najboljih restorana i beach barova u Pomeru
Grill u Istri (Photo: Pixabay.com)

Restoran Šćuza Pomer – zanimljiv restoran domaćih specijaliteta uz atraktivan most

Restoran Šćuza nalazi se na vrlo zanimljivoj lokaciji s koje se pruža predivan pogleda na Premanturu i pripadajući zaljev. Još zanimljivije, restoran se nalazi uz atraktivan dugi pješački most koji spaja područje Premanture i Pomera – što je jedan od zanimljivih simbola ovog kraja. Restoran je uređen u klasičnom istarskom stilu s time da je naglasak na ljepoti prirode koja okružuje restoran.

Zbog svoje jedinstvene lokacije i jednostavne ponude hrane, Restoran Šćuza Pomer je itekako popularan među gostima koji dolaze u ovu destinaciju. Vrijedne ruke kulinarskih majstora pripremaju jednostavna ukusna morska jela koja će vas zaintrigirati okusima i mirisima.

Jelovnikom Restorana Šćuza u Pomeru dominiraju istarska morska jela čiju okosnicu čini svježa riba iz ovdašnjeg mora. Dakako, u ponudi su i jela od školjaka koje su vrlo popularne u ovom dijelu Istre. Cijena hrane je vrlo pristupačna pa ćete tako za porciju sardela sa žara platiti svega 30 kuna, dok ćete za lignje sa žara izdvojiti 60 kuna.

Restoran Šćuza Pomer je restoran smješten na zanimljivu lokaciju koji goste prvenstveno privlači jednostavnošću hrane i pristupačnim cijenama. Radno vrijeme Restorana Šćuza Pomer je svakim danom od 12.00 do 23.00 sata. Za vrijeme posjeta restoranu svakako preporučujemo šetnju zanimljivim pješačkim mostom koji vodi od Pomera do Premanture.

Beach Bar Green Pomer – izvrstan grill s prekrasnim pogledom na more i Istru

Beach Bar Green Pomer možda nije klasični restoran, ali svakako zaslužuje svoje mjesto na ljestvici Top Pomer restorani. Glavna prednost ovog beach bara definitivno je fantastična lokacija koja će vas oduševiti gdje god se okrenete. Beach Bar Green se nalazi na samom vrhu pomerskog poluotoka i samim time donosi pogled s kojeg ste s tri strane okruženi prekrasnim morem i razvedenom morskom obalom.

Iako je glavna prednost Beach Bar-a Green odlična lokacija, činjenica jest da u ovome baru možete itekako uživati u dobroj hrani. Grill majstori vješto pripremaju tipične grill specijalitete istarskog kraja i na taj način doprinose širini ponude restorana u Pomeru.

Jelovnik Beach Bar-a Green u Pomeru donosi vrlo zanimljivu kombinaciju grill jela u kojoj se može pronaći ponešto za svakog gosta. Od klasičnih grill jela kao što su hamburgeri pa sve do ukusne grilane piletine u salati. Dakako, u ponudi su i razni ukusni prilozi koji jela čine još boljima i zasitnijima. Sve to upotpunjavaju odlična osvježavajuća pića, ali i relativno pristupačne cijene.

Beach Bar Green Pomer je grill destinacija koja će vas očarati prekrasnim pogledom, ali i kvalitetnom ponudom hrane i pića. Radno vrijeme Beach Bara Green u Pomeru je svaki dan od 9.00 do 22.00 sata. Predivan Beach Bar Green odlično je mjesto za opušteno uživanje u Pomeru.

Pomer restorani - Top 5 najboljih restorana i beach barova u Pomeru (Istra)
Pomer restorani (Photo: Pixabay.com)

Najbolji Pomer restorani i beach barovi – što posjetiti?

Pomer je predivno maleno turističko mjesto koje se nalazi između Medulina i Premanture. Prekrasan poluotok okružuje čisto i atraktivno more koje upotpunjuje atraktivan kamp Arena One 99 koji se nalazi na samom vrhu poluotoka. Uz obilje zanimljive prirode Pomer donosi i kvalitetnu gastro ponudu.

Iznad u tekstu nabrojali smo najbolje restorane u Pomeru koji svojom ponudom hrane i specijaliteta omogućuju gostima potpuno uživanje u Istri. Nabrojeni najbolji Pomer restorani donose atraktivno gastro iskustvo koje zavodljivim mirisima i okusima očarava sve vrste gostiju.

Želite li kvalitetno jesti u Pomeru – svakako pogledajte listu restorana iznad. Pronađite najatraktivniji restoran u Pomeru po vašem guštu i uživajte u odličnoj gastro avanturi. Najbolji Pomer restorani čekaju na vas. Želimo vam puno zabave, smijeha i odličnih gastro užitaka u Pomeru.

Svakako pogledajte

Marčana restorani – top 5 najboljih restorana i gastro lokacija u Marčani (Istra)

admin

Barban restorani – 6 najpopularnijih restorana i pizzerija u Barbanu (Istra)

admin

Zaštićeno: Lull eFoil Istria – super avantura – lebdite iznad mora na električnim surf daskama

admin
Please enter an Access Token