VisitIstria-Istra-maps-pješčana uvala
Pješčana Uvala pogled na more Istra
Pula Pješčana Uvala Istra - top ponuda smještaja plaža barova restorana Pjescana Uvala

Glavna plaža Pješčana Uvala

Glavna plaža Pješčana Uvala je iznimno popularna plaža koja u ljetnim mjesecima vrvi turistima. Plaža je šljunčana, s betoniranim i travnatim terasama za sunčanje. Plaža nudi mnoštvo dodatnih sadržaja: od sportskih terena (košarka, nogomet, stolni tenis, teretana na otvorenom) preko mogućnosti najma kajaka, broda i vodenog parka pa sve do odlične gastro ponude.


Plaža Soline Pješčana Uvala

Plaža Soline Pješčana Uvala je atraktivna stjenovita plaža koja se proteže velikim dijelom poluotoka Pješčana Uvala. Plaža je odlična za ljubitelje sunčanja koji u suncu mogu uživati u privatnosti, tik do samoga mora. Plaža donosi stjenovite dijelove s postepenim ulaskom u more.


Plaža Kamyczki

Plaža Kamyczki je zanimljiva šljunčana plaža koja se nalazi u sklopu hotelskog kompleksa. Plaža donosi kombinaciju šljunka i stijena te je vrlo atraktivna  za ljubitelje mira i privatnosti. Plaža Kamyczki nema puno dodatnih sadržaja (osim pedalina), no posjetitelji će uživati u ljeti atraktivnom hladu i zanimljivom očuvanom okolišu.


? Villa Sail  

? Pješ. Uvala  ? Cijena: od 770 eura/noć

? Osobe: 10       ?Tel: +385 ** *** ** **


Villa Sail je prekrasna vila vrlo blizu (100 m) glavne plaže Pješčane Uvale. Fantastična vila svojim gostima nudi prekrasan pogled iz bazena na atraktivno područje Pješčane Uvale. Vila može primiti do 10 osoba.


? Villa Andrea

? Pješ. Uvala  ? Cijena: od 770 eura/noć

? Osobe: 16      ?Tel: +385 ** *** ** **


Villa Andrea je predivna vila s bazenom koja se nalazi na uzvišenom dijelu Pješčane Uvale, relativno blizu glavne plaže. Villa nudi prekrasan pogled na Istru i morska prostranstva, a može primiti čak 16 gostiju.


? Villa Dama

? Pješ. Uvala  ? Cijena: od 670 eura/noć

? Osobe: 14      ?Tel: +385 ** *** ** **


Villa Dama je lijepa vila smještena u unutrašnjosti Pješčane Uvale, relativno blizu glavne plaže. Vila donosi atraktivan jacuzzi te je idealna za uživanje u romantičnom odmoru. Vila može primiti 14 gostiju.


? Apartmani Vila Gordana

? Pješ. Uvala  ? Cijena: od 150 eura/noć

? Osobe: 2+2       ?Tel: +385 ** *** ** **


? Apartmani Gobo

? Pješ. Uvala  ? Cijena: od 150 eura/noć

? Osobe: 2+2       ?Tel: +385 ** *** ** **


? Apartmani Birimac 

? Pješ. Uvala  ? Cijena: od 150 eura/noć

? Osobe: 2+2       ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Škuža  

? Cijena: od 10.00 eura  ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Škuža je prekrasan restoran koji se nalazi odmah do glavne javne plaže u Pješčanoj Uvali. Restoran ima atraktivnu drvenu terasu svega metar od mora i pruža nezaboravno iskustvo uživanja u odličnoj hrani. Jelovnikom dominiraju morska jela, a restoran je ocijenjen vrlo dobrim ocjenama gostiju.


Restoran Villa Margerita  

? Cijena: od 10.00 eura   ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Villa Margerita nalazi se desetak metara iza glavne plaže u Pješčanoj Uvali i najbolje je ocijenjeni restoran na digitalnim platformama. Restoran poslužuje mediteransku hranu, no dostupni su i kontinentalni specijaliteti. Restoran se nalazi na odličnoj lokaciji i gostima pruža opuštajuće uživanje u ukusnim jelima.


Restoran Lanterna

? Cijena: od 10.00 eura   ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Lanterna nalazi se u unutrašnjosti Pješčane Uvale, a svojim prekrasnim ambijentom i odličnom hranom uveseljava domaće i strane goste. Restoran poslužuje mediteranska jela u modernom izdanju, a možete uživati i u odličnoj vinskoj karti. Restoran ima super ocjene na digitalnim platformama.


Dolce lounge bar

Dolce lounge bar je moderno uređen bar na glavnoj plažu u Pješčanoj Uvali. Zaželite li se osvježavajućih pića, koktela i sladoleda – Dolce lounge bar je destinacija za vas. Uživajte u opuštanju i odmoru s pogledom na predivnu plažu Pješčana Uvala.


Batana Beach bar

Batana Beach bar je zanimljivo uređen morski bar koji se nalazi blizu stjenovitog dijela plaže u Pješčanoj Uvali. Bar je izuzetno popularan jer donosi odličnu atmosferu, a gostima pruža uživanje u osvježavajućim koktelima, alkoholnim i bezalkoholnim pićima.


Ricardo cocktail bar

Ricardo cocktail bar nalazi se stotinjak metara udaljen od plaže, no svim gostima pruža atraktivan ambijent za odlične večernje i noćne zabave. Bar nudi velik izbor koktela i ostalih alkoholnih pića, ali i odličnu glazbu za uživanje s društvom.


Please enter an Access Token