Povećajte broj gostiju u vašem restoranu

Budite dio ekskluzivnog društva najboljih istarskih restorana

Detaljno predstavite vrhunsku top ponudu vašeg restorana

Potpuno se riješite brige oko online promocije restorana i prepustite je nama

Postanite broj 1 restoran u vašoj destinaciji

Ostvarite pristup do više od 25.000 turista u vašoj destinaciji

Privucite nove super goste s Google tražilice i društvenih mreža

Ostvarite potpuni povrat vaše investicije ili vam vraćamo uloženi novac

Efikasna promocija na jedinstvenom portalu za turiste u Istri

Promocija unutar paketa usmjerena je samo na turiste koji se već nalaze u Istri. Konkretno, vaš restoran ćemo promovirati samo turistima i gostima koji se nalaze u vašoj destinaciji. Takvom promocijom postižemo vrlo efikasne rezultate i dovodimo nove super goste u vaš restoran.

Najbolji istarski restorani na jednome mjestu

Ne želimo biti prosječni, već najbolji. Svojim se klijentima trudimo pružati uvijek vrhunsku razinu usluge jer naši klijenti zaslužuju samo najbolje. Želimo na jednom mjestu okupiti kremu gastronomske scene Istre – kako bi turisti lako mogli saznati gdje se nalaze najbolji istarski restorani. Želite li biti dio elite istarske gastro scene – oglašavanje na web portalu BestOfIstria.hr odličan je korak prema vrhu.

Garancija povrata uloženog novca kroz povećanje broja gostiju

Naši paketi nisu trošak, nego investicija. Vaš uloženi novac biti će pomno usmjeren u online kanale i objave koje daju najbolje rezultate. Investirani novac vratiti će vam se već unutar nekoliko tjedana i mjeseci kroz povećanje broja rezervacija i gostiju u restoranu. Ako rezultati neće biti u skladu s dogovorenim očekivanjima – možete zatražiti povrat novca u roku 30 dana.

Please enter an Access Token