Medulin - VisitIstria-Istra-maps
Popularno Medulin - Medulin Crkva - znamenitosti Medulin
Plaža Bijeca Medulin - pješčana plaža Medulin - top plaža Istra - Medulin plaža - najbolja plaža Medulin

Plaža Bijeca Medulin

Plaža Bijeca Medulin je jedna od najpopularnijih plaža u Medulinu, ali i u čitavoj Istri. Prekrasna pješčana plaža Bijeca popularno je odredište obitelji čija se djeca vole zabavljati u pijesku. Plaža ima lagan ulazak u more i možete šetati morem čak 200 metara od obale. Prekrasna plaža ima kafiće, restorane, vodeni park i obilje zabave za sve generacije posjetitelja.


Plaža Burle Medulin

Plaža Burle Medulin je relativno mala i uska prirodna plaža koja se nalazi blizu istoimenog kvarta Medulina. Burle je kamenita plaža, s postepenim ulaskom u more. Plaža je potpuno prirodna pa je ulazak u more popraćen oštrim kamenjem i trebate dobro paziti kako ulazite u more. Oko plaže nema dodatnih sadržaja.


Plaža Vižula Medulin

Plaža Vižula Medulin je kamenito-šljunčana plaža koja se nalazi u atraktivnom arheološkom parku Vižula. Plaža vam nudi mogućnost kupanja i sunčanja na atraktivnim lokacijama koje su davno u povijesti koristile ovdašnje vlasti. Plaža nema dodatnog sadržaja i nije posebno uređena, ali vam nudi potpuno uživanje u prirodnom okruženju. Možete okupati i ljubimca.


Plaža Financa Medulin

Plaža Financa Medulin nalazi se odmah do istoimenog restorana i prekrasna je plaža s pogledom na medulinski arhipelag i marinu Medulin. Plaža donosi obilje hlada i predivnu šumu za odmor i kampiranje. More je čisto, a teren plaže je kombinacija šljunka i kamenja. U blizini se nalazi restoran i atraktivna šetnica uz more.


Plaža Kašteja Medulin

Plaža Kašteja Medulin je zanimljiva šljunčano-kamenita plaža koja se nalazi na prolazu od plaže Bijeca prema poluotoku Punta. Zanimljiva plaža smještena u uvali s pogledom na medulinske kampove donosi sve potrebno za uživanje u kupanju i sunčanju. U blizini plaže nalaze se restorani, a gosti mogu uživati u atraktivnim šetnjama obalom.


Plaža Punta Medulin

Plaža Punta Medulin je prekrasna stjenovito-šljunčana plaža koja se nalazi na atraktivnom poluotoku Punta. Predivan poluotok pruža vam nezaboravan pogled na morska prostranstva i donosi mogućnost uživanja u moru. Plaža se nalazi u prirodnom okruženju uz zanimljiv kamp, a posjetiteljima omogućava atraktivnu šetnju jednom od najljepših morskih šetnica u Medulinu.


Plaža Belvedere Medulin

Plaža Belvedere Medulin je atraktivna plaža koja se nalazi blizu poznatog hotelskog kompleksa Belvedere. Plaža donosi kombinaciju šljunka, kamena i betona. Na samoj plaži možete uživati u suncu, ali i u hladu. U blizini plaže nalazi se nekoliko barova za opuštanje, a posjetitelji mogu uživati i u raznim sportovima na vodi.


Plaža Alba Chiara Medulin

Plaža Alba Chiara Medulin je atraktivna šljunčano-kamenita plaža koja je prepoznatljiva po upadljivim plavim ležaljkama i suncobranima. Plaža je vrlo popularna među domaćim i stranim gostima, a donosi mogućnost uživanja u raznim aktivnostima na moru. U blizini plaže nalazi se nekoliko barova, a posjetitelji mogu uživati u atraktivnim šetnjama predivnom šetnicom uz more.


Plaža Kažela Medulin

Plaža Kažela Medulin je atraktivna stjenovito šljunčana plaža koja svojim izgledom podsjeća na atraktivne plaže iz filmova. Predivan kamp Kažela proteže se na velikoj travnatoj površini koja okružuje plažu i daje jedan specifičan mediteranski izgled cjelokupnom krajoliku. U blizini plaže nalaze se restorani i barovi, ali i odbojkaško igralište.


FKK plaža Kažela Medulin

FKK plaža Kažela Medulin je stjenovito-šljunčana plaža koja se nalazi na samome kraju kampa Kažela. Plaža donosi atraktivan pogled na more i prostranu livadu koja se miješa sa blagim stijenama. Na plaži nema drveća pa nema ni puno intimnosti, no s obzirom da se nalazi na kraju kampa možete uživati u miru.


Plaža za pse Kažela Medulin

Plaža za pse Kažela Medulin nalazi se negdje u sredini kampa i odlikuje je blago stjenovit i šljunčan teren. Dio za pse nije posebno ograđen, no u blizini uglavnom nema drugih kupača. Tako se psi i ostali kućni ljubimci mogu opustiti i uživati u more, dok vlasnici mogu prošetati obalom i šetnicom.


Plaža za pse Marina Medulin

Plaža za pse Marina Medulin je plaža koja se nalazi blizu marine za brodove u Medulinu. Plaža se nalazi blizu atraktivnog kampa u prirodnom okruženju te je kao stvorena za uživanje vaših kućnih ljubimaca. Plaža donosi kombinaciju kamenja i šljunka pa će vaši kućni ljubimci nesmetano uživati u kupanju u moru.


? Villa Luna Medulin

? Medulin   ? Cijena: od 990 eura/noć

? Osobe: 8+1       ?Tel: +385 ** *** ** **


Villa Luna Medulin je atraktivna vila blizu Arheološkog parka Vižula koja može primiti do 8 gostiju. Vila donosi atraktivan bazen, predivan interijer i prostran balkon s pogledom na Medulin. Vila ima 4 zvjezdice i gosti je obožavaju.


? Villa Sonja Medulin

? Medulin     ? Cijena: od 970 eura/noć

? Osobe: 10       ?Tel: +385 ** *** ** **


Villa Sonja Medulin je jedna od najljepših vila na području Medulina koja donosi izuzetno atraktivan i luksuzan ambijent te dvorište. Uz bazen nalazi se i šank u vodi, a gosti mogu uživati u prostranim terasama i sobama. Vila oduševljava goste i nosi visoke ocjene.


? Villa Marija Medulin

? Medulin   ? Cijena: od 890 eura/noć

? Osobe: 6+2    ?Tel: +385 ** *** ** **


Villa Marija Medulin je predivna medulinska vila koja se nalazi blizu popularnih plaža. Vila donosi prostran bazen i vanjski roštilj uz koji se gosti opuštaju u vrućim ljetnim danima. Vila nosi visoke ocjene gostiju, a može primiti maksimalno 8 osoba.


Restoran Malin Medulin

? Cijena: od 15.00 eur   ?Tel: +385 95 872 4604


Restoran Malin je atraktivan restoran s prostranim interijerom i terasom koja pruža predivan pogled na more i brodice. Restoran nudi bogat izbor jela – od mediteranskih specijaliteta, preko burgera i pizza pa sve do laganijih jela.


Restoran Piaza Grande II

? Cijena: od 15.00 eura    ?Tel: +385 ** *** ** **


Piaza Grande II je vrlo atraktivan i moderno uređen restoran na tri kata i s ostakljenom terasom u kojem možete uživati u top jelima. Restoran donosi bogatu ponudu morskih i kontinentalnih jela – i gosti ga obožavaju.


Restoran Panorama Medulin

? Cijena: od 15.00 eura   ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Panorama Medulin je prostran restoran na medulinskoj rivi koji gostima omogućava uživanje na modernoj drvenoj terasi s pogledom na more i brodice u blizini. Restoran nudi bogat izbor jela, a jelovnikom dominiraju morski specijaliteti od ribe, školjki i morskih plodova.


Restoran Vagabundo Medulin

? Cijena: od 15.00 eur   ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Vagabundo Medulin je prekrasan restoran s pogledom na more, koji se nalazi na glavnoj medulinskoj šetnici. Prekrasan drveni interijer i bogat izbor kvalitetne hrane – razlog su zašto ovaj restoran obožavaju mnogobrojni turisti.


Restoran Belvi Medulin 

? Cijena: od 15.00 eura ?Tel: +385 ** *** ** **


Belvi je atraktivan restoran s velikom terasom blizu mora na samoj medulinskoj rivi. Ponuda restorana bazira se na ribi i morskim specijalitetima, no gosti mogu uživati i u ukusnim pizzama te jelima s roštilja. U ponudi je i sladoled.


Restoran Promenada Medulin

? Cijena: od 15.00 eura  ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Promenada je prostran restoran koji ima predivnu terasu na prvom katu s koje se pruža prekrasan pogled na obližnje more. Restoran nudi raznovrsnu ponudu jela s naglaskom na morske specijalitete.


Restoran Da Giovanni Medulin

? Cijena: od 15.00 eur   ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Da Giovanni nalazi se nekoliko stotina metara od mora, a svojim gostima donosi atraktivnu ostakljenu terasu za ugodno uživanje u hrani. Restoran priprema vrlo ukusna grill jela i pizze.


Restoran Joyce Medulin

? Cijena: od 15.00 eura ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Joyce Medulin je tradicionalno uređen restoran koji donosi bogatu ponudu talijanskih jela. Restoran se nalazi nekoliko stotina metara od mora i pruža uživanje u ugodnoj opuštenoj atmosferi.


Restoran Casa Nostra

? Cijena: od 15.00 eura  ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Casa Nostra Medulin je predivan, prostran i moderno uređen restoran koji se nalazi relativno blizu mora. Restoran donosi bogat izbor mediteranskih i kontinentalnih jela – u kojima ćete sasvim sigurno uživati.


Restoran Vižula Medulin

? Cijena: od 15.00 eur   ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Vižula Medulin je atraktivan restoran moderno uređenog interijera i terase koji se nalazi svega nekoliko metara od mora. Restoran poslužuje odlična mediteranska i kontinentalna jela te pruža uživanje u hrani uz pogled na Medulin, Vižulu i more.


Restoran Biergarten Medulin

? Cijena: od 15.00 eura ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Biergarten Medulin je velik, zanimljivo uređen restoran kojeg ćete lako prepoznati po živahnim žuto-zelenim bojama. Restoran poslužuje sve vrste hrane, od pizza i tjestenina pa sve do riba i jela s roštilja.


Restoran Bocca Vera

? Cijena: od 15.00 eura  ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Bocca Vera Medulin je lijepo uređen restoran nedaleko od mora, koji će vas ugostiti kvalitetnim grill jelima, pizzama i tjesteninom. Simpatična terasa i ljubazno osoblje pobrinuti će se pružiti vam maksimalno uživanje u ukusnoj hrani.


Restoran Salt i pepper Medulin

? Cijena: od 15.00 eur   ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Salt i pepper je predivan restoran s prostranom i lijepo uređenom terasom, vrlo blizu mora. Restoran nudi bogatu ponudu raznovrsnih jela, koja je bazirana na mediteranskim specijalitetima.


Restoran Oliveto Medulin

? Cijena: od 15.00 eura ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Oliveto Medulin je predivan restoran usred maslinika koji će vas osvojiti na prvi pogled. Predivan prostrani maslinik usred kojeg možete jesti odlične pizze i tjestenine – super je pozivnica za sve gurmane da uživaju u priodi i hrani.


Restoran La Fontana Medulin

? Cijena: od 15.00 eura  ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran La Fontana Medulin je atraktivan restoran na dva kata, koji donosi atraktivnu uzdignutu terasu s koje se pruža predivan pogled na Medulin i more. Restoran donosi bogatu ponudu jela, a gosti ga često nagrađuju sa zasluženim super ocjenama.


Restoran Double T Medulin

? Cijena: od 15.00 eur   ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Double T je zanimljiv restoran na drugom katu blizu mora, koji donosi prostranu terasu s pogledom na more – za uživanje u hrani. Restoran nudi bogatu ponudu hrane – od riba, školjki i morskih plodova pa sve do mesnih i grill jela.


Restoran Piantina Medulin

? Cijena: od 15.00 eura ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Piantina je vrlo zanimljiv restoran u kojem će posebice uživati ljubitelji laganije, zdrave ili vege hrane. Ukusni burgeri, salate i razna vege jela redovito odupevljavaju goste – koji uživaju u hrani s atraktivne drvene terase s pogledom na more.


Restoran Octopus Grill Medulin

? Cijena: od 15.00 eura  ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Octopus Grill Medulin je grill restoran na samoj morskoj obali koji će vas oduševiti jedinstvenim i predivnim bijelim morskim ambijentom. Uživajte u ukusnoj grill hrani i osvježavajućim pićima – svega nekoliko metara od medulinskog mora.


Beach bar Barracuda Medulin


Beach bar Barracuda Medulin je zanimljiv bar na popularnoj plaži Bijeca u Medulinu. Bar nudi širok izbor osvježavajućih pića i odličnu atmosferu – te je odlično mjesto za sve željne opuštanja i zabave nakon vrućeg ljetnog kupanja.


Beach Bar Havana Medulin


Beach Bar Havana Medulin nalazi se na popularnoj pješčanoj plaži Bijeca. Uređen je u tradicionalnom morskom stilu s drvenim elementima i bačvama. Bar nudi bogat izbor pića i osvježavajućih koktela.


Bikini beach bar Medulin


Bikini beach bar Medulin je zanimljiv beach bar u kojem ćete uživati u jednostavnom ambijentu i namještaju izrađenom od paleta. Uvijek odlična atmosfera potaknuta laganom glazbom u pozadini – odličan je temelj za uživanje u odmoru uz osvježavajuća pića i koktele.


Bar La Riva Medulin


Bar La Riva Medulin je moderno uređen bar koji se nalazi blizu medulinske šetnice i donosi bogatu osvježavajućih pića i sladoleda. Želite li potpuno opušteno uživati u životu i odmoru – Bar La Riva je super izbor.


Bar Panorama Medulin


Bar Panorama Medulin je velik lounge bar na medulinskoj rivi koji donosi prostranu terasu s uvijek zabavnom atmosferom. Bar ima vanjski šank i gostima omogućava maksimalno uživanje u osvježavajućim pićima.


Lounge Malin Medulin


Lounge Malin Medulin je atraktivan bar s ostakljenom terasom koji se nalazi blizu medulinske znamenitosti Malin i uz samu marinu u Medulinu. Bar nudi širok izbor osvježavajućih alkoholnih i bezalkoholnih pića – te smo sigurni kako ćete uživati u super atmosferi.


Medulin aktivnosti za turiste - brod šetnja trčanje bicikliranje sup

Hand Made Fair

? Datum: 22.07.2022.   ? Sat: 19:00 h

? Riva Medulin  ? Cijena: besplatno


.


Mali sajam starina i zanata

? Trg Valdibora   ? Cijena: besplatno

? Datum: 21.07.2022.   ? Sat: 08:00 h


.


Ljetni festival Rovinj

? Crkva sv. Eufemije  ? Cijena: besplatno

? Datum: 21.07.2022.   ? Sat: –:– h


.


Feel the breeze of Rovinj – biciklistička vožnja okolicom Rovinja

? Rovinj     ? Cijena: besplatno

? Datum: 23.07.2022.   ? Sat: 09:30 h


.


Please enter an Access Token