Gastro Ližnjan Restorani i konobe

Ližnjan restorani – Top 5 najboljih Ližnjan restorana, konoba i grill barova

Tražite kvalitetan restoran ili konobu u Ližnjanu? Zanima vas koji su najpopularniji i najbolji Ližnjan restorani? Gdje u Ližnjanu možete uživati u ukusnim morskim i kontinentalnim jelima? Što sve donose restorani u Ližnjanu i kako se kreću cijene top jela?

Ližnjan je relativno mirno i maleno mjesto smješteno na predivan prirodni lokalitet južne Istre. Ližnjan se nalazi vrlo blizu Medulina i Pule, a može se pohvaliti predivnom prirodom, čarobnim pogledom na more, prekrasnim prirodnim plažama i atraktivnim šetnicama. Posjet Ližnjanu svakako je odlična ideja, posebice jer vas uz obilje čarobne prirode očekuje i odlična gastro ponuda.

Simpatičan i intiman Ližnjan nema puno restorana, konoba i grill odredišta, ali je ponuda jela itekako kvalitetna. Kako bismo vam olakšali odluku oko odabira top restorana u Ližnjanu, odlučili smo za vas izdvojiti 5 najpopularnijih i najboljih Ližnjan restorana. Evo kojih 5 restorana, konoba i grill barova vrijedi posjetiti u Ližnjanu:

Riblja jela Ližnjan
Najbolji Ližnjan restorani (Photo: Pixabay.com)

Konoba Kaminada Ližnjan – simpatična konoba sa zavodljivom ponudom morskih jela

Konoba Restoran Kaminada je vrlo zanimljiva, simpatična i intimna konoba u samom središtu Ližnjana. Mediteranski uređena konoba na prvi pogled djeluje simpatično zbog svojih relativno malih dimenzija, no prostora za goste željene ukusne hrane je itekako dovoljno.

Zanimljiva Konoba Kaminada Ližnjan donosi atraktivan spoj tradicionalnih mediteranskih jela i kreativnih dekoracija koje goste osvajaju već na prvi pogled. Kreativnost i istančan odabir kuhara svakom jelu daju odličnu aromatičnost i atraktivnost. Fokus Konobe Kaminada u Ližnjanu je na tradicionalnim mediteranskim jelima, mada se u jelovniku može pronaći jelo za svačiji okus.

Od raznih vrsta riba, preko uvijek atraktivnih školjaka i morskih plodova pa sve do klasičnih kontinentalnih jela. Ponude kreativnih i ukusnih jela u ovoj konobi ne manjka i sigurni smo kako ćete uživati u svakom zalogaju. Cijena jela kreće se od 70 kuna na više, ovisno o namirnicama koje dominiraju jelima. Dakako, u ponudi konobe su i odlična istarska vina, kao i atraktivne istarske delicije kojima prednjači Istarski pršut i razne vrste sireva.

Konoba Kaminada Ližnjan može primiti 100-ak gostiju, a predivan mediteranski stil uređenja (s atraktivnom vanjskom terasom) dodatno će začiniti vaše guštanje u ukusnim jelima. Radno vrijeme Konobe Restorana Kaminada je svakim radnim danom od 13.00 do 22.00 sata. Gostima je na raspolaganju parking, a moguće je plaćati raznim vrstama kartica.

Morska hrana u Istri
Ližnjan restorani (Photo: Pixabay.com)

Konoba Galiola Ližnjan – prekrasan ambijent u kojem ćete maksimalno uživati u hrani

Konoba Galiola smjestila se na pola puta od središta Ližnjana prema najbližoj morskoj obali. Prekrasan ambijent nadahnut mediteranskim stilom donosi atraktivne kombinacije bijelih zidova i kamena, a sve je upotpunjeno prekrasnim ciglastim lukovima i atraktivnim drvenim namještajem. Zahvaljujući predivnom ambijentu i odličnoj ponudi hrane – Galiola u potpunosti zaslužuje svoje mjesto na listi Top Ližnjan restorani i konobe.

Atraktivan ambijent samo je početni korak koji vas vodi u mediteransku avanturu uživanja u ukusnoj morskoj hrani. Ponuda hrane u Konobi Galiola jest zaista bogata, a bazirana je na odličnim morskim specijalitetima pripremljenim od visoko kvalitetnih domaćih namirnica i morskih plodova. Dakako, vrijedne ruke kuhara osim morskih specijaliteta pripremaju i razna klasična kontinentalna jela.

Konoba Galiola Ližnjan na svojem jelovniku donosi atraktivna riblja jela koja će vam u potpunosti dočarati mediteransku atmosferu koja se proteže čitavim restoranom. Također, u ponudi su izvrsna jela od školjaka, ali i specijaliteti od morskih plodova. Sve to upotpunjeno je i odličnom ponudom domaćih mesnih delicija i sireva, ali i vrhunskom vinskom kartom. Cijena jela kreće se od 70 kuna na više.

Atraktivna Konoba Galiola može primiti veliki broj gostiju, a posebno su atraktivne vanjske terase upotpunjene zelenilom i kamenim zidovima. Radno vrijeme Restorana Konoba Galiola Ližnjan je svakim danom od 12.00 do 23.00 sata, osim ponedjeljkom kada je konoba zatvorena. Gosti na raspolaganju imaju besplatan parking i dječje igralište, a moguće je plaćanje karticama.

Ližnjan restorani - top 5 najboljih Ližnjan restorana konoba i grill barova
Ribe u restoranima u Ližnjanu (Photo: Pixabay.com)

Gostionica Stari Ribar Ližnjan – odlična ponuda jela inspiriranih Istrom i morem

Gostionica Stari Ribar nalazi se vrlo blizu centra Ližnjana i donosi predivan pogled na udaljena morska prostranstva. Stari Ribar je uređen u minimalističkom stilu, a fokus gostiju preusmjeren je na kvalitetnu i vrlo bogatu ponudu hrane. Iako jelovnikom dominiraju atraktivna morska jela, gosti mogu naručiti i kontinentalne specijalitete, baš kao i uvijek popularne pizze.

Gostionica Stari Ribar Ližnjan prožeta je odličnim okusima i zavodljivim mirisima koji će vam pružiti potpuno uživanje u hrani. Bez obzira odaberete li mediteranska jela ili kontinentalne specijalitete – guštanje u hrani u Starom Ribaru je zagarantirano.

Jelovnik gostionice sadrži vrlo raznolik izbor jela pa možete pronaći upravo ono što odgovara vašem guštu. Od atraktivnih morskih jela kojima dominiraju morski plodovi, ribe i školjke, preko kontinentalnih jela pa sve do bogatog izbora raznih vrsta pizza. Cijene jela kreću se uglavnom od 70 kuna na više, dok cijena pizza iznosi oko 45 kuna. Vrijedi spomenuti i odlične domaće sireve i mesne delicije – koje su uvijek dobar odabir za utažiti glad.

Gostionica Stari Ribar Ližnjan može primiti veliki broj gostiju, a gostionica se sastoji od prostrane terase te velikog prostora u unutrašnjosti (gdje je moguće organizirati i veće proslave). Radno vrijeme Gostionice Stari Ribar Ližnjan je svakim danom od 7.00 do 23.00 sata, osim u ponedjeljak kada gostionica radi do 13.00 sati. Stari ribar gostima nudi besplatan parking i plaćanje raznim vrstama kartica.

Restorani u Ližnjanu Istra
Jela s roštilja Ližnjan (Photo: Pixabay.com)

Beach Bar Sal Ližnjan – ukusna grill ponuda na predivnoj plaži Salbunić

Beach Bar Sal Ližnjan je atraktivan beach bar koji gostima donosi zanimljivu grill ponudu. Iako je u ovom objektu u prvom planu ponuda osvježavajućih pića i koktela, vrijedne ruke grill majstora vrijedno pripremaju ukusne grill poslastice u kojima uživaju mnogobrojni gosti. Najveća prednost ovog restorana/bara svakako je njegova odlična lokacija jer se nalazi na obali jedne od najpopularnijih plaža ovog dijela Istre.

Popularan Beach Bar Sal Ližnjan gostima osim predivne lokacije pruža i prekrasan ambijent u kojem ćete sasvim sigurno uživati. Predivne drvene vizure isprepliću se sa slamnatim krovovima što čitavom objektu daje jedinstveni šarm. U blizini samog objekta nalazi se i prekrasna šetnica pa nakon jela možete prošetati plažom ili se okupati u moru.

Jelovnik Beach Bara Sal u Ližnjanu donosi razne ukusna i primamljiva jela s grilla. Posebno je atraktivna ponuda riba s grilla, a gosti mogu uživati i u nekim klasičnim kontinentalnim jelima (npr. ćevapčići, pljeskavice, hamburger). U ponudi je i atraktivna riblja plata za dvije osobe po cijeni oko 280 kuna, a gosti mogu uživati i u mesnoj plati za dvije osobe čija cijena iznosi oko 160 kuna. Cijene jela uglavnom se kreću od 55 kuna na više.

Beach Bar Sal Ližnjan donosi prekrasan spoj atraktivnom morskog ambijenta, čarobne plaže, zavodljivog mora te ukusne grill hrane. Radno vrijeme Beach Bara Sal Ližnjan je svakim danom od 9.00 do 24.00 sata. Beach Bar Sal gostima donosi zabavnu atmosferu koja je upotpunjena kvalitetnim osobljem.

Ližnjan restorani - top 5 najboljih Ližnjan restorana, konoba i grill barova
Ponuda riba u Ližnjan restoranima (Photo: Pixabay.com)

Beach Bar Adria Ližnjan – prekrasan pogled i ukusna hrana za svačiji gušt

Beach Bar Adria nalazi se na prekrasnoj plaži Salbunić u Ližnjanu. Atraktivan beach bar donosi vrlo zanimljiv ambijent kojim se proteže mediteranski šarm. Čitav dojam uživanja u hrani i životu zaokružuje predivan pogled koji se pruža iz bara na more i okolnu obalu.

Iako je fokus ovog beach bara na osvježavajućim pićima i koktelima, činjenica jest da se u Beach Baru Adria možete i jako kvalitetno i ukusno najesti. Naime, vrijedne ruke kuhara pripremaju ukusna jela koja su fokusirana na grill i pizze, ali i neke druge lokalne specijalitete.

Jelovnik Beach Bara Adria donosi popularna brza jela riba i morskih plodova, koja u kombinaciji s ukusnim prilozima i dodacima čine pravu gastro poslasticu. Dakako, u ponudi su i klasična grill jela poput ćevapčića i pljeskavica, a gosti se mogu osladiti i ukusnim pizzama. Povrh svega, u Beach Baru Adria možete uživati u ukusnim vinima i koktelima koji čine temelj ovdašnje ponude. Cijena hrane kreće se od 60 kuna na više.

Beach Bar Adria potpuno zasluženo ima svoje mjesto na ljestvici “top Ližnjan restorani” jer uz atraktivan ambijent i savršenu lokaciju donosi i odličnu ponudu raznovrsne hrane. Radno vrijeme Beach Bara Adria Ližnjan je svakim danom od 9.00 do 24.00 sata. U restoranu se povremeno održavaju karaoke zabave i DJ nastupi tako da je odlična atmosfera gotovo uvijek zajamčena.

Grill jela Istra
Grill ponuda u Istri (Photo: Pixabay.com)

Top Ližnjan restorani – uživajte u gastro guštima predivnog Ližnjana

Ližnjan je predivno istarsko mjesto smješteno u južnom dijelu Istre s predivom prirodom i atraktivnim pogledom na more i obale. Ponudu turističkih aktivnosti u Ližnjanu svakako prati i odlična gastro ponuda koja se očituje u top restoranima Ližnjana.

Iznad u tekstu naveli smo koji su top Ližnjan restorani koje trebate posjetiti – nalazite li se u blizini Ližnjana. Od atraktivnih restorana bogate gastro ponude u samom središtu Ližnjana pa sve do top gastro delicija na samoj obali ližnjanskih plaža.

Želimo vam puno uživanja u odličnoj hrani u prekrasnom Ližnjanu. Neka vam top Ližnjan restorani na listi iznad budu samo inspiracija – da pronađete svoje najbolje gastro mjesto u južnoj Istri. Puno zabave, veselja i gastro uživanja u Ližnjanu.

Svakako pogledajte

Najbolji Vrsar restorani – upoznajte top 10 najpopularnijih restorana u Vrsaru (Istra)

admin

Beach bar Barracuda (Medulin) – top ponuda – uživajte u super atmosferi na plaži Bijeca

admin

Istarski pršut – 15 tajni Istarskog pršuta zbog kojih ćete uživati u top istarskoj deliciji

admin
Please enter an Access Token