Istra Kampovi Najbolji smještaj Smještaj Vrsar

Najljepši kamp Vrsar – top 5 najpopularnijih kampova u Vrsaru (Istra)

Zanima vas koji je najljepši kamp Vrsar? Gdje se nalazi top 5 najljepših i najpopularnijih kampova u Vrsaru? Kakav sve sadržaj donose kampovi u Vrsaru i zašto je kampiranje u Vrsaru odličan izbor?

Vrsar je prekrasno istarsko mjesto koje se smjestilo nedaleko Poreča i Rovinja. Prema statističkim podacima Vrsar se nalazi među top 10 najpopularnijih turističkih destinacija u Istri – a broj noćenja i dolazaka gostiju iz godine u godinu raste.

Predivan Vrsar ima izuzetno atraktivnu smještajnu ponudu – od apartmana i vila, preko hotela i turističkih naselja pa sve do kampova. Uz odličnu smještajnu ponudu Vrsar se može pohvaliti mnogobrojnim prirodnim, kulturnim i povijesnim znamenitostima, zatim prekrasnim vidikovcima, čistim more, atraktivnim plažama, zanimljivim manifestacijama, itd.

Želite li uživati u svim čarima Vrsara – vrijeme je da pronađete top smještaj u kojem ćete se maksimalno opustiti i uživati u vašem odmoru. Jedno od najboljih i najljepših rješenja svakako su kampovi – u kojima je zagarantiran mir, tišina i odmor u predivnoj prirodi.

S obzirom da zbog prekrasne ponude kampova ne možemo odabrati najljepši kamp Vrsar – u nastavku vam donosimo listu top 5 kampova u Vrsaru:

Kamper Najljepši kamp Vrsar - top 5 najpopularnijih kampova u Vrsaru (Istra)
Kamp Vrsar (Photo: Pixabay.com)

Valkanela kamp Vrsar – moderno uređen kamp s vlastitim bazenima i super plažom

Valkanela kamp Vrsar sasvim sigurno je jedan od najljepših i najuređenijih kampova u Vrsaru. Ovaj predivan kamp smjestio se izvan samog Vrsara, okružen predivnom zelenom prirodom i izuzetno čistim morem. Odlična lokacija i obilje sadržaja za kampiste – glavne su prednosti ovog popularnog Vrsar kampa.

Prekrasan Valkanela kamp Vrsar svake godine dobiva nove nadogradnje i dodatni sadržaj pa je jedan od najpopularnijih kampova na području Vrsara, ali i Istre. Kamp Valkanela ima čak 1.800 parcela s priključcima za vodu i struju, a gostima su na raspolaganju i mobilne kućice za potpuni odmor. Kamp je izuzetno dobro opremljen, a posebno će uživati turisti s djecom.

Valkanela kamp Vrsar ima vlastiti veliki bazenski kompleks u kojem ćete sasvim sigurno pronaći dovoljno intime i zabave za vas i vašu obitelj ili prijatelje. Uz velike bazene za odrasle, na raspolaganju su vam i plitki bazeni za zabavu i uživanje djece. Dakako, odlučite li se okupati u moru – na raspolaganju vam je predivna plaža koja kombinira šljunak, kamenje i beton.

Ogroman kamp Valkanela Vrsar gostima pruža i odličan gastronomski užitak. Mnogobrojna mediteranska i svjetska jela nalaze se na jelovniku ovog popularnog kampa – što je garancija maksimalnog uživanju u hrani tijekom odmora u Vrsaru. Ljubitelji sporta mogu se zabaviti na raznim terenima i stazama unutar i izvan samog kampa, dok će ljubitelji opuštanja uživati u masaži.

Valkanela kamp Vrsar na raspolaganju ima čak 1.800 parcela sa strujom i vodom. Veličina i kvaliteta parcela raste s cijenom. Cijena izvan sezone kreće se oko 6 eura po osobi, dok je u srcu sezone oko 12 eura po osobi. Cijena parcela varira od 8 eura izvan sezone do 48 eura u srcu sezone (ovisno o vrsti parcele). Kamp Valkanela je otvoren od sredine travnja do početka listopada.

Kamp Koversada Naturist Park Vrsar – uživajte u opuštanju u najpopularnijem naturističkom centru na Jadranu

Kamp Koversada Naturist Park Vrsar prepoznatljiv je među mnogobrojnim turistima širom Europe i svijeta. Naime, ovaj naturistički kamp jedan je od najstarijih naturističkih centara u Europi (osnovan 1961. godine), a ujedno je i jedan od top takvih centara na Jadranu. Ponuda Kampa Koversada je fantastična – od predivnih uređenih parcela i dodatnih sadržaja, preko top plaža i šetnica pa sve do odlične gastro ponude.

Popularni Kamp Koversada Naturist Park nalazi se blizu samog ulaza u Limski kanal – koji je čudo prirode i zaštićeno prirodno područje zbog svoje biljne i životinjske raznolikosti. Samim time, Kamp Koversada ima odličnu lokaciju na kojoj ćete uživati u svim čarima i ljepoti prirode koja je u ovom dijelu Istre posebno darežljiva.

Kamp Koversada Naturist Park Vrsar turistima na raspolaganja nudi čak 1.670 kompletno opremljenih kamp parcela, a dnevno u kampu može boraviti više od 5.000 gostiju. Kamp donosi mnoštvo dodatnog sadržaja koji je posljednjih godina dodatno nadograđen – pa ćete zaista uživati u svim blagodatima prekrasnog kampa. Od uređenih staza, preko novih sanitarnih čvorova i dječjih igrališta pa sve do top uređenih parcela i gastro ponude.

Naturistički kamp ima predivnu plažu koja kombinira razne vrste obale. Ljubitelji sunčanja mogu uživati u betoniranim dijelovima plaže, ljubitelji plivanja uživati će u kamenoj obali, dok će ljubitelji pijeska uživati u predivnoj pješčanoj plaži. Valja naglasiti kako je u kampu dozvoljen boravak kućnih ljubimaca, a postoji i plaža nemijenjanja kupanju pasa i ostalih kućnih ljubimaca.

Kamp Koversada na raspolaganju ima čak 1670 parcela za kampiranje. Cijena po osobi iznosi oko 7 eura izvan sezone te oko 12 eura u srcu ljetne sezone. Cijena parcele kreće se od 9 eura izvan sezone (ovisno o vrsti parcele) pa sve do 39 eura na vrhuncu sezone. Kamp Koversada Naturist Park Vrsar otvoren je od sredine travnja do početka listopada.

Super Vrsar znamenitosti - upoznajte 15 najljepših znamenitosti Vrsara
Znamenitosti Vrsar (Photo: Pixabay.com)

Orsera kamp Vrsar – atraktivan kamp na samoj obali mora i blizu središta Vrsara

Orsera kamp Vrsar predivan je vrsarski kamp koji se nalazi na samoj obali mora, vrlo blizu središta Vrsara. Iako je lokacijski vrlo blizu starog grada Vrsara, ovaj je predivan kamp smješten u prirodi te svojim gostima nudi dovoljno mira i intime – za maksimalno uživanje u odmoru u Vrsaru.

Atraktivan Orsera kamp Vrsar turistima pruža predivan pogled na čisto more i zavodljivu plažu – na kojoj možete uživati u osvježavajućem kupanju. Kamp je okružen mnoštvom zelenila s jedne strane i morem s druge strane, tako da je maksimalni užitak zagarantiran. U kampu stu dostupne mnogobrojne parcele za kampiranje, a na turisti na raspolaganju imaju i mogućnost najma atraktivno opremljenih mobilnih kućica.

Orsera kamp Vrsar opremljen je mnogobrojnim sadržajima, koji gostima osiguravaju maksimalan komfor i uživanje u svakom trenutku. Primjerice, gosti na raspolaganju imaju opciju narudžbe namirnica i hrane s dostavom direktno na njihovo kamp mjesto. Također, dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca, a tijekom prijave u kamp kućne ljubimce će dočekati i poseban poklončić iznenađenja. Uz sve to valja nadodati i činjenicu da kamp ima više od 900 metara atraktivne plaže koja kombinira šljunak, kamen i beton.

Gosti na raspolaganju u kampu imaju više od 270 kamperskih parcela, ali i mnogobrojne mobilne kućice s klimom i raznim dodatnim sadržajem. U kampu je dostupno 5 različitih vrsta parcela, a cijena se uglavnom kreće se od 12 do 52 eura (ovisno o vrsti parcele i sezoni). S obzirom da se kamp nalazi u sklopu Valamar grupacije – članovi Valamar Plus kluba imaju određen popust na rezervaciju i korištenje parcele.

Kamp Porto Sole Vrsar – cjelogodišnje uživanje u predivnom moru i idiličnom ozračju Vrsara

Kamp Porto Sole Vrsar smješten je vrlo blizu starog grada Vrsara, u idiličnom zaljevu okruženom prirodom i morem. Predivan kamp otvoren je tijekom čitave godine te vam omogućuje uživanje u Vrsaru i moru kada god to poželite. Iz kampa se pruža prekrasan pogled na istarski poluotok i more, a osim u kamp parcelama možete uživati i u moderno opremljenim mobilnim kućicama.

Atraktivan Kamp Porto Sole Vrsar donosi 690 parcela s priključcima za struju i vodu. Predivna lokacija kampa garancija je uživanje u miru, tišini i intimi u predivnom Vrsaru. Kamp je opremljen mnogobrojnim dodatnim sadržajima, a posebno se ističe prekrasna plaža na kojoj možete uživati u osvježavajućem kupanju.

Kamp Porto Sole Vrsar sadržajem je prilagođen raznim generacijama posjetitelja. Najmlađi posjetitelji mogu uživati u zabavnim dječjim igralištima unutar kampa, dok se oni nešto stariji mogu opustiti u hidromasažnim kadama i mnogobrojnim sportskim aktivnostima. Nakon sportskih aktivnosti gosti s guštom mogu otići na masažu, ali i u šetnju s psom ili nekim drugi kućnim ljubimcem. Kućni ljubimci dozvoljeni su u Kampu Porto Sole.

Posebnost ovog kampa jest što je otvoren tijekom čitave godine. Cijena po osobi izvan sezone iznosi oko 6 eura, dok je u srcu sezone oko 11 eura. Parcela u kampu koštati će vas od 8 eura izvan sezone (ovisi o vrsti parcele) pa sve do 48 eura na vrhuncu sezone. Najam mobilnih kućica kreće se već od 54 eura na više (ovisno o sezoni).

kamp Vrsar - top 5 najpopularnijih kampova u Vrsaru (Istra)
Najljepši kamp u Vrsaru (Photo: Pixabay.com)

Tina kamp Vrsar – predivan maleni obiteljski kamp s atraktivnim mobilnim kućicama

Tina kamp Vrsar je jedinstveni kamp u Vrsaru, ali i na području Istre. Radi se o malenom obiteljskom kampu koji je uglavnom fokusiran na iznajmljivanje atraktivnih mobilnih kućica i glamping soba. Predivan Tina kamp nalazi se vrlo blizu središta Vrsara, ali će vam pružiti dovoljno zelenila, prirode i intime – kako biste mogli maksimalno uživati u nezaboravnom odmoru u Vrsaru.

Atraktivan kamp Tina Vrsar na raspolaganju ima nekoliko različitih vrsta mobilnih kućica koje su opremljene mnogobrojnim dodatnim sadržajem. Standard mobilna kućica donosi 2 spavaće sobe, kupaonicu s tušem te terasu od 15 m2 na kojoj možete uživati slušajući i promatrajući predivnu prirodu. Premium i Superior mobilne kućice donose više dodatnog sadržaja, ali i prostraniju terasu od čak 40 m2. Mnogim gostima najprivlačnija je Deluxe mobilna kućica koja uz sav dodatan sadržaj nudi i hidromasažnu kadu.

Osim u kućicama, u kampu Tina Vrsar možete boraviti i u glamping sobama. Simpatične glamping sobe idealne su za avanturiste koji su željni uživanja u kampu, a bez da uživaju u svim blagodatima modernog doba. Glamping soba ima bračni krevet, ali i malenu natkrivenu terasu za uživanje u večernjim satima. Tina kamp Vrsar ima vrt i grill, a gosti sa sobom mogu dovesti i kućne ljubimce.

Za kraj valja spomenuti kako od 2022. godine u ovome kampu više ne postoje klasične parcele za postavljanje kampera ili šatora, već se ponuda svodi na mobilne kućice u vlasništvu kampa Tina. Cijene najma mobilnih kućica variraju ovisno o sezoni i vrsti – no sigurni smo kako ćete u ovom malenom simpatičnom kampu pronaći idealnu oazu mira i zabave za vas.

Top kamp Vrsar – koji je kamp u Vrsaru vaš izbor?

Iznad na stranici predstavili smo 5 najpopularnijih i najboljih kampova u Vrsaru. S obzirom da je zbog odlične ponude nemoguće odlučiti koji je najbolji kamp Vrsar – podijelili smo s vama top 5 kampova. Vjerujemo kako ćete na listi iznad pronaći idealan kamp za vaš savršeni odmor u Vrsaru.

S obzirom na činjenicu da mnogi kampovi iznad s liste nude preko 250 i 1000 parcela – sigurni smo kako ćete upravo u nekom od kampova s liste pronaći mjesto za vaš odmor u Vrsaru. Ako ste ljubitelji kampiranja i uživanja u prirodi – kampovi u Vrsaru odličan su izbor. Smješteni na top lokacijama i s vrhunskom ponudom osnovnog i dodatnog sadržaja – kampovi u Vrsaru nepogrešiv su izbor.

Vrijeme je da pogledate koji vam kamp Vrsar najviše odgovara lokacijom, sadržajima i cijenom – te da rezervirate mjesto za vas. Želimo vam puno veselih, sretnih, zabavnih i zanimljiv trenutaka na kampiranju u Vrsaru. Sigurni smo kako ćete uz obilje odličnih manifestacija i znamenitosti u Vrsaru – uživati u čarobnom odmoru.

Svakako pogledajte

Limski kanal (Istra) – 12 zanimljivih razloga zašto posjetiti Limski zaljev (kanal)

admin

Staza sv. Roka (702) – 6 predivnih lokacija na stazi do Slapa Sopot (Istra)

admin

Istražite Savudrijski svjetionik: 9 super razloga zašto posjetiti Savudrijski svjetionik

admin
Please enter an Access Token