Apartmani i sobe Hoteli Istra Najbolji smještaj Smještaj Vrsar

Najbolji hoteli Vrsar – top 7 najpopularnijih Vrsar hotela i turističkih naselja

Koji su najpopularniji i najbolji hoteli Vrsar? Koje sve pogodnosti i sadržaje donose najpopularniji hoteli u Vrsaru? Koliko iznosi cijena noćenja u top hotelima u Vrsaru i što je sve uključeno u cijenu? Zašto su Vrsar hoteli odličan izbor za vaš godišnji odmor?

Vrsar je prekrasna istarska destinacija koja je već godinama u top 10 najpopularnijih turističkih odredišta u Istri. Predivna priroda, mnogobrojni vidikovci i prirodne atrakcije, mnoštvo povijesnih i kulturnih znamenitosti te odlična smještajna i gastro ponuda – razlog su zašto turisti s oduševljenjem dolaze u Vrsar.

Želite li i vi ove godine provesti zabavan i opuštajući odmor u Vrsaru – trebat će vam kvaliteta, udoban i prekrasan smještaj. Ponuda hotela u Vrsaru zaista je fantastična, a donosi očaravajuću kombinaciju opuštajućeg odmora, mnoštva dodatnih sadržaja i odlične gastro ponude.

Odlučite li se za boravak u hotelu u Vrsaru – zasigurno vas zanima koji su top hoteli Vrsar. U nastavku teksta donosimo vam listu najboljih i najpopularnijih hotela u Vrsaru. Pogledajte listu i pronađite najbolji hotel po vašem guštu:

Vrsar Najpopularniji i najbolji hoteli Vrsar - top ponuda Vrsar hoteli i apartmanska naselja
Top hoteli Vrsar (Pixabay.com)

Hotel Pineta Vrsar – uživajte u atraktivnim sobama s pogledom na prekrasan vrsarski arhipelag

Hotel Pineta Vrsar jedan je od najpopularnijih hotela na području Vrsara. Predivan hotel na vrhu brežuljka gostima osigurava čudesan pogled na vrsarski arhipelag, marinu i stari grad Vrsar. Moderno opremljen hotel nalazi se svega stotinjak metara od mora i plaža, a vrlo blizu su također i stari grad Vrsar – kao i predivni vidikovci te sportski tereni.

Atraktivan Hotel Pineta u Vrsaru ima na raspolaganju čak 95 soba i 4 suitea. Pineta s ponosom nosi oznaku biciklističkog hotela, a gosti mogu u svakom trenutku iznajmiti bicikl za istraživanje predivnog Vrsara i drugih okolnih destinacija. U blizini hotela nalaze se i mnogi sportski tereni pa tako gosti mogu uživati u tenisu, nogometu, košarci, plivanju, ronjenju i mnogim drugim sportskim aktivnostima.

Za goste željne opuštanja na raspolaganju je odličan Wellness & Spa u kojem ćete uživati u opuštajućim masažama i tretmanima ljepote. Dakako, na raspolaganju je i odlična gastro ponuda, s mogućnošću posluge u sobu.

Hotel Pineta Vrsar otvoren je praktički čitave godine (osim u studenom). Cijena rezervacije sobe u Hotelu Pineta kreće se od 71 eura na više – ovisno o paketu sadržaja koji želite odabrati. Valja naglasiti kako Hotel Pineta Vrsar dijeli i vanjski bazen (za odrasle i djecu) s turističkim naseljem Belvedere pa možete uživati i u kupanju u bazenu.

Top Najpopularniji i najbolji hoteli Vrsar - top ponuda Vrsar hoteli i apartmanska naselja
Hoteli u Vrsaru (Pixabay.com)

Hotel Vista Vrsar – spoj modernog i tradicionalnog pristupa za maksimalno uživanje gostiju

Hotel Vista Vrsar je također smješten na brežuljku te pruža predivan pogled na Vrsar i vrsarski arhipelag. Posebno je atraktivan pogled na vrsarsku marinu, a dio gostiju uživati će u atraktivnim balkonima koje neke sobe posjeduju. Hotel Vista Vrsar kombinira spoj tradicionalnog i modernog uređenja kako bi se gosti u hotelu uvijek osjećali ugodno u duhu Mediterana.

Zanimljiv Hotel Vista ima 36 soba koje su opremljene u različitim stilovima. Tematske sobe more, lavanda i maslina opremljene su telefonom, televizorom, grijanjem/hlađenjem, itd. Prema potrebi moguće je uz nadoplatu dobiti dodatni ležaj, dječji krevetić, ali i PlayStation.

Gosti željni rekreacije mogu se opuštati u raznovrsnim sportskim aktivnostima koje su dostupne diljem Vrsara. Od tenisa, odbojke, nogometa i košarke, preko bicikliranja i trčanja pa sve do plivanja i ronjenja. Unutar hotela dostupna je i odlična gastro ponuda za sve ljubitelje ukusne hrane, a poslovni gosti mogu koristiti salu za sastanke.

Hotel Vista Vrsar u ponudi ima sobe za 2,3,4 ili 5 gostiju. Dakako, različite sobe opremljene su različitim sadržajem i mogućnostima pa cijena smještaja varira od sobe do sobe. Cijena soba kreće se od 73 eura na više. Hotel Vista otvoren je tijekom čitave godine.

Najpopularniji i najbolji hoteli Vrsar - top ponuda Vrsar hoteli i apartmanska naselja Bazen
Najbolji hoteli Vrsar (Pixabay.com)

Resort Belvedere Vrsar – prekrasan vrsarski resort s bazenom vrlo blizu mora i plaže

Resort Belvedere Vrsar sasvim sigurno je jedno od najvećih i najljepših turističkih naselja ne samo u Vrsaru, nego i širem području istarskog poluotoka. Predivan Resort Belvedere proteže se na velikoj površini, a pozicijom se nalazi vrlo blizu atraktivne plaže. Mnogobrojan sadržaj i bezbroj raznovrsnih mogućnosti odlična su pozivnica za odabir Resorta Belvedere Vrsar – kao vaše top destinacije za savršen odmor u Istri.

Ogroman Resort Belvedere Vrsar gostima nudi čak 134 dvokrevetnih soba i čak 176 raznovrsnih apartmana. Radi se o zaista velikom i izuzetno lijepo uređenom turističkom kompleksu koji uz sve benefite – donosi i predivan pogled na vrsarski arhipelag.

Gosti resorta mogu uživati u mnogobrojnim zanimljivim rekreativnim i opuštajućim sadržajima, a posebna pažnja posvećena je zabavi djece. Tijekom sezone održavaju se mnogobrojna događanja posvećena uživanju i zabavi djece, a sve to kroz nekoliko uređenih igraonica za djecu. Unutar turističkog naselja Belvedere nalazi se i atraktivan bazen u kojem će uživati i odrasli i djeca.

Resort Belvedere Vrsar radi od travnja do listopada. Cijene soba i apartmana kreću se od 43 eura na više, ovisno o veličini, kapacitetu i sadržaju koji nude. Gostima je osiguran besplatan parking, klima u svakoj sobi/apartmanu, bankomat te razne druge pogodnosti. Uz čak 16 različitih paviljona, 134 sobe i 176 apartmana, sigurni smo kako ćete u Resortu Belvedere Vrsar pronaći idealnu smještajnu jedinicu po vašem guštu.

Resort Petalon Vrsar – opustite se u predivnoj prirodi i moderno opremljenim sobama

Resort Petalon Vrsar smješten je na idiličnu zelenu lokaciju, maleni poluotok koji spaja Vrsar i Limski kanal. Predivan Limski kanal jedinstven je prirodni fenomen gdje obitavaju mnoge zaštićene biljne i životinjske vrste. Samim time, predivan zeleni Resort Petalon pružiti će vam obilje uživanja u atraktivnim šetnjama, zanimljivim sportskim aktivnostima, ali i odličnim gastro delicijama.

Atraktivan Resort Petalon Vrsar gostima nudi čak 176 udobnih dvokrevetnih i trokrevetnih soba, a na raspolaganju je i 48 apartmana. Svaka soba/apartman opremljena je s klima uređajem, a za potpuno uživanje gostiju tu je velik atraktivan bazen za ljubitelje kupanja i plivanja. Dakako u blizini samog Resorta Petalon nalazi se predivna uređena plaža u kojoj možete uživati u sunčanju, kupanju i raznim drugim vodenim aktivnostima.

Poseban naglasak Resorta Petalon Vrsar nalazi se na sportskim aktivnostima i rekreaciji. U blizini samog smještaja nalaze se mnogobrojne šetnice i biciklistička staze (moguć najam bicikla), a ljubitelji sportova mogu uživati u plivanju, ronjenju, nogometu, tenisu, košarci, itd. Resort Petalon Vrsar odlično je mjesto za aktivan odmor za sve željne uživanja u svježem morskom zraku i sportskim aktivnostima s pogledom na more.

Resort Petalon Vrsar radi od travnja do rujna. Cijena najma soba ili apartmana kreće se od 75 eura na više. Dakako, sama cijena uvelike ovisi o tome koju od 176 soba ili 48 apartmana odaberete. Uz predivan zeleni krajolik Vrsara, iznimno čisto more, bazen i atraktivne plaže te odličnu gastro ponudu – Resort Petalon Vrsar odličan je izbor za savršen odmor u Istri.

Najpopularniji i najbolji hoteli Vrsar - top ponuda Vrsar hoteli i apartmanska naselja
Hotelska soba u Vrsaru (Pixabay.com)

Hotel Villa Vrsar – opuštajući mir u atraktivnom ambijentu i odličnoj gastro ponudi

Hotel Villa Vrsar je zanimljiv, relativno malen, hotel koji se smjestio izvan središta Vrsara, daleko od gradske gužve i turističkog žamora. Predivan hotel gostima donosi obilje mira, tišine i zelenila – kako bi se gosti mogli maksimalno opustiti na svojem odmoru. Hotel Villa Vrsar odličan je za sve koji žele uživati u raznim atrakcijama Vrsara i Istre – te služi kao odlična polazišna točka za mnogobrojne zanimljive izlete.

Zanimljiv Hotel Villa Vrsar donosi 16 moderno opremljenih soba, u kojima možete pronaći savršen mir i odmor. Sobe su opremljene klimom i televizorom, a gostima su na raspolaganju i sauna te hidromasažna kada. Iz Hotela Villa Vrsar pruža se predivan pogled na vrsarski arhipelag i unutrašnjost Istre, a sve je upotpunjeno odličnom gastro ponudom.

Kada već spominjemo gastro ponudu, valja naglasiti kako se uz hotel nalazi atraktivan restoran u kojem se pripremaju odlična domaća i strana jela. Predivna terasa s atraktivnim pogledom omogućiti će vam da uz miris Mediterana uživate u fantastičnim istarskim jelima – pripremljenima prema prokušanoj recepturi vještih kuhara.

Hotel Villa Vrsar na raspolaganju ima sobe za 2,3 ili 4 osobe. Neke su sobe opremljene balkonima i raznim dodatnim sadržajima, o čemu ovisi i sama cijene rezervacije. Cijene u Hotelu Villa Vrsar kreću se od 64 eura na više. Hotel je od središta grada udaljen nekoliko minuta, a na raspolaganju vam je besplatan parking.

Naturistički park Koversada Vrsar – prepustite se toplim sunčevim zrakama i čarima mora

Naturistički park Koversada Vrsar je vrlo zanimljiv smještajni kompleks koji je prvenstveno namijenjen svim ljubiteljima naturizma. Zanimljiv Naturistički park Koversada smjestio se na samom ulazu u Limski zaljev, a gostima omogućava potpuno opuštanje i uživanje u čarima čistog tirkiznog mora.

Park Koversada uvodi vas u ljepotu netaknute prirode u kojoj ćete uživati na svakome koraku. Naturistički park Koversada Vrsar donosi čak 119 moderno opremljenih i potpuno funkcionalnih apartmana, u kojima možete uživati u miri i tišini opuštajućeg odmora u Vrsaru. Apartmani su opremljeni WiFi signalom, televizorom i klima uređajem, a svaki apartman na raspolaganju ima balkon ili terasu, kuhinju te parkirno mjesto.

Obilje predivne prirode i raznolikih plaža odličan su razlog zašto odabrati upravo Naturistički park Koversada Vrsar za maksimalno uživanje u suncu i moru. Turističko naselje donosi i odličnu gastro ponudu koju možete kušati u zanimljivom ribljem restoranu Batana.

Naturistički park Koversada Vrsar otvoren je od svibnja do rujna. S ponudom čak 119 različitih moderno opremljenih apartmana – sigurni smo kako ćete pronaći idealno mjesto za vaš savršen odmor. Cijena noćenja kreće se od 67 eura, a cijena ovisi o opremljenosti i veličini apartmana koji odaberete.

Najbolji hoteli Vrsar - top ponuda Vrsar hoteli i apartmanska naselja
Hoteli Vrsar (Pixabay.com)

Riva apartments Vrsar – predivni apartmani na korak do mora za savršen odmor u Vrsaru

Riva apartments Vrsar je jedinstveni apartmanski kompleks koji se smjestio na samoj obali uz predivno vrsarsko more. Valja naglasiti kako se Riva apartmani nalaze u blizini resorta Belvedere pa je gostima Rive dostupan sav sadržaj koji se nudi u Belvedere resortu. Atraktivni apartmani pružaju predivan pogled na more, vrsarsku marinu i arhipelag – te su odlična polazišna točka za sve aktivnosti u Vrsaru.

U sklopu apartmanskog kompleksa Riva nalaze se čak 34 moderno opremljena apartmana za potpuni užitak odmaranja u Vrsaru. U apartmanima može boraviti 3 do 6 osoba, a gostima je na raspolaganju besplatan parking, WiFi, klima uređaj, bazen, čajna kuhinja, balkon, itd. Apartmani nude mnoštvo atraktivnog sadržaja pa su odličan izbor za ljubavne parove, ali i manje te veće obitelji.

Valja istaknuti i odličnu gastro ponudu u sklopu apartmana, gdje možete uživati odličnim istarskim i svjetskim jelima zavodljiva okusa i mirisa. U baru se možete maksimalno opustiti kušajući odlične koktele i vrhunska vina – a sve to svega nekoliko metara od mora. Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca.

Riva apartments Vrsar otvoreni su praktički tijekom čitave godine (osim u studenom). Cijena najma apartmana kreće se od 57 eura na više, a cijena ponajviše ovisi o veličini i sadržaju koji apartman nudi. Uz čak 34 apartmana smještena tik do mora – sigurni smo kako ćete pronaći vašu oazu mira u Riva apartments u Vrsaru.

Najbolji hoteli Vrsar – koji hotel odabrati za odmor i opuštanje?

Ako vas zanima koji su najpopularniji i najbolji hoteli Vrsar – svakako pogledajte listu iznad. Izdvojili smo za vas top ponudu hotela i turističkih naselja u Vrsaru – te smo sigurni kako ćete u njima maksimalno uživati. Predivni turistička naselja i hoteli Vrsar donose obilje atraktivnog, zanimljivog i ekskluzivnog sadržaja – u kojem će uživati i odrasli i djeca.

Vrsar je predivna istarska destinacija koja je već dugi niz godina među top 10 najboljih turističkih mjesta u Istri. Ponuda smještaja je izuzetno velika, a upravo su apartmanska naselja i hoteli Vrsar okosnica ovdašnjeg smještajnog kapaciteta. Većina hotela i apartmanskih naselja nalazi se u prekrasnoj prirodi, okružena čistim morem i obiljem zelenila.

Tražite li predivno mjesto za odmor u Vrsaru – svakako pogledajte listu hotela iznad. Sigurni smo kako ćete na listi iznad pronaći smještaj po vašem guštu u kojem ćete uživati u atraktivnom odmoru u prekrasnom Vrsaru. Najpopularniji i najbolji hoteli Vrsar brzo se popunjavaju – stoga požurite s vašom rezervacijom hotela. Želimo vam puno zabavnih i veselih trenutaka na odmoru u Vrsaru.

Svakako pogledajte

Svjetionik Porer: 7 zanimljivih činjenica o predivnom svjetioniku Porer u Istri

admin

Najljepši svjetionici u Istri – pogledajte 7 najatraktivnijih svjetionika u Istri

admin

Restoran Il Segreto Vrsar – uživajte u prekrasnom zalasku sunca uz odličnu hranu i pića

admin
Please enter an Access Token