VisitIstria-Istra-maps-pješčana uvala
Fažana - odmor u Fažani - crkva na rivi Fažana
Fažana - top aktivnosti u Fažani - Fažana aktivnosti - savjet za uživanje u Fažani
Fažana izleti - morski izleti u Fažani - popularni izleti Fažana - agencije za brodske izlete

Plaža Dječje igralište Fažana

Plaža Dječje igralište Fažana nalazi se nedaleko centra Fažane i s plaže se pruža predivan pogled na NP Brijuni, brodice i atraktivne okolne otočiće. Plaža je uglavnom šljunčana, a dijelovi plaže su betonirani i imaju mogućnost ulaska u more s kolicima. Uz plažu je popločena šetnica s velikim borovima i maslinama, ali i nekoliko barova (Batana, Shark i Coco).


Plaža San Lorenzo Fažana

Plaža San Lorenzo Fažana je plaža koja se nadovezuje na plažu Dječje igralište pa samim time donosi atraktivnu šetnicu te malo hlada pod velikim borovima. Plaža kombinira šljunčane i betonirane dijelove, a posjetitelji mogu iznajmiti ležaljke i suncobrane. Plaža ima javni WC, tuševe i bar Sunrise.


Plaža Fažana sjever

Plaža Fažana sjever (Stara Fažana) je šljunčana plaža koja se proteže od centra Fažane prema sjeveru do kampa Pineta. Plaža donosi nezaboravan zalazak sunca i predivan pogled na otočje NP Brijuni. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, otuširati se, ali i odmoriti u popularnom beach baru ChupaCabra.


Plaža Pineta Fažana

Plaža Pineta Fažana je kameno-šljunčana plaža koja se nalazi uz kamp Pineta. Plaža se nalazi na sjeveru Fažane i povezana je šetnicom s ostalim plažama u Fažani. Plaža Pineta ima tuševe, razne sportske terene, a moguć je i najam pedalina. Plaža je dozvoljena za kućne ljubimce.


Plaža Bi Vilage Valbandon

Plaža Bi Vilage nalazi se u Valbadonu, no nadovezuje se na ostale plaže u Fažani. Dio plaže dozvoljava kućne ljubimce. Plaža je posebno atraktivna zbog mnogobrojnog dodatnog sadržaja i velikog vodenog parka. Plaža je šljunčana, a dijelovi su betonirani. Uz plažu je štenica i barovi (Stella, Sunset, itd).


Plaža MUP Valbandon 

Plaža MUP Valbandon je prva plaža u nizu kada krećete s Valbandonskog mosta prema Fažani. Zanimljiva plaža donosi šljunčan teren uparen s betoniranim dijelovima plaže, a dio plaže nalazi se u hladovini. U blizini plaže nalazi se palačinkarnica, a osvježiti se možete u barovima u blizini (Bar Stella, Bar Sunset).


? Villa Viviana Fažana

? Valbandon   ? Cijena: od 990 eura/noć

? Osobe: 8+1       ?Tel: +385 ** *** ** **


Villa Viviana je jedna od najljepših vila u Fažani. Vila ima 4 zvjezdice. Uz modernu uređenu vilu nalazi se atraktivan grijani bazen, koji je posebno čaroban noću. Ova prekrasna vila može primiti 8 osoba.


? Villa Evelyn Fažana 

? Fažana     ? Cijena: od 770 eura/noć

? Osobe: 4+2       ?Tel: +385 ** *** ** **


Villa Evelyn je atraktivna istarska vila smještena u prostranom dvorištu s mnogobrojnim stablima. Vila ima vlastiti bazen i nudi potpunu privatnost, a ima i dodatnu kućicu za uživanje u ljetu. Vila Evelyn može primiti do 6 osoba.


? Kuća za odmor Leticia

? Valbandon   ? Cijena: od 890 eura/noć

? Osobe: 6+2      ?Tel: +385 ** *** ** **


Kuća za odmor Leticia Fažana je predivna kuća svega 700 metara od šljunčane plaže. Kuća ima vlastiti bazen i prostrano dvorište, a unutar kuće nalazi se i igraonica za djecu. Predivna kuća za odmor može primiti do 8 ljudi.


Stara Konoba Fažana 

? Cijena: od 10.00 eur   ?Tel: +385 ** *** ** **


Stara Konoba Fažana dočekuje vas na predivnoj rivi, a atraktivnim tradicionalnim ambijentom osvojiti će vas na prvi pogled. Konoba nudi mnogobrojna istarska tradicionalna jela, a gosti su je ocijenili vrlo dobrom ocjenom.


Restoran Korta Fažana

? Cijena: od 10.00 eura    ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Korta Fažanaj je prostran i prekrasan restoran koji se nalazi na samoj rivi u Fažani. Restoran nudi bogat izbor istarskih i kontinentalnih specijaliteta, ali i velik izbor vina i pića. Restoran Korta je vrlo dobro ocijenjen od strane gostiju.


Restoran Da Nonna

? Cijena: od 10.00 eura   ?Tel: +385 ** *** ** **


Restoran Da Nonna Fažana nalazi se u prekrasnom ambijentu, smješten uz čarobne kuće koje će vas oduševiti šarenim mediteranskim izgledom. Restoran nudi bogat izbor istarskih i kontinentalnih specijaliteta, što gosti nagrađuju vrlo dobrim recenzijama.


Konoba Batana Fažana 

? Cijena: od 9.00 eur   ?Tel: +385 ** *** ** **


Konoba Batana Fažana smjestila se odmah do popularne javne plaže Dječje igralište, a donosi jednostavan morski ambijent. U konobi možete uživati u tradicionalnoj istarskoj hrani, ali i popularnim kontinentalnim jelima. Konoba ima vrlo dobru ocjenu od strane gostiju.


Konoba Vasianium Fažana 

? Cijena: od 10.00 eura ?Tel: +385 ** *** ** **


Konoba Vasianium Fažana nalazi se vrlo blizu šetnice i mora, a svojim zanimljivim ambijentom i Konoba Vasianium Fažana  – privlači mnogobrojne goste. Konoba nudi istarske i kontinentalne specijalitete, a ima vrlo dobre ocjene gostiju.


Kroko City Food Fažana

? Cijena: od 10.00 eura  ?Tel: +385 ** *** ** **


Kroko City Food Fažana je vrlo zanimljiv restoran s malenom simpatičnom terasom, koji je fokusiran na pripremu jela s roštilja. Izvrsni mirisi i okusi hrane s roštilja redovito uveseljavaju goste, što potvrđuju vrlo dobre ocjene na internetu.


Beach bar Shark Fažana


Beach bar Shark Fažana je vrlo atraktivan bar koji vanjskim ambijentom djelomično podsjeća na morskog psa. Uvijek odlična atmosfera i mnoštvo zabave – odličan su dodatak na bogatu ponudu osvjećavajućih pića i koktela.


Beach bar Coco Fažana


Beach bar Coco Fažana nalazi se svega 2 metra od mora i svojom odličnom lokacijom je fantastično mjesto za zabavu i uživanje. U ponudi Coco bara su mnogobrojni kokteli, ali i razna druga atraktivna osvježavajuća pića.


Beach bar Sunrise Fažana


Beach bar Sunrise Fažana ima predivnu terasu blizu mora, koja donosi nešto mirniju atmosferu u odnosu na Shark i Coco. Bar je kao stvoren za opuštajuća uživanja u osvježavajućim pićima uz relaksirajuće zvukove valova i mora.


Gelateria Leone Fažana


Gelateria Leone Fažana je vrlo popularna sladoledarna u Fažani koju obožavaju mnogobrojni domaći i strani turisti. Ponekad ćete čekati u redu za sladoled, no to je samo dokaz odličnih okusa sladoleda – koje gosti obožavaju.


Gelateria Lavanda Fažana


Gelateria Lavanda Fažana nalazi se odmah do sladoledarne Leone i nudi odlične okuse sladoleda u raznim primamljivim kombinacijama. Želite li se rashladiti u vrućim ljetnim danima – Gelateria Lavanda Fažana je super izbor.


Re Del Gelato Fažana


Re Del Gelato Fažana je vrlo popularna slastičarnica, odnosno sladoledarna – koja se nalazi tik do šetnice blizu plaže Dječje igralište. Popularna sladoledarna uvijek je prepuna zadovoljih gostiju – što je dokaz odlične kvalitete sladoleda.


Fažana zalazak sunca
Please enter an Access Token